Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GM Kryzbi Podanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Imię:
Sebastian

Ilość wolnego czasu:
Dużo wolnego czasu, można spotkać mnie często na forum.

Doświadczenie w roli GM'a:
Ogólnie mogę powiedzieć wprost, że nigdy nie obejmowałem tego stanowiska lecz wiem co z tym się wiąże oraz znam zadania GM.
Teraz jestem moderatorem na Marinermt2.

Dlaczego Ty :
Hmm...co pierwsze na myśl mi przychodzi to na pewno niezła odpowiedzialność i zapoznanie bliżej teamu.

Jak postrzegają Cię gracze:
Z wiadomości prywatnych jak i forum częściej wpada mi w oko"dziękuje za pomoc" co bardzo mnie cieszy lecz bywają i lekkie spiny z graczami którym serwer się znudził i obrażają team...

Jaki jesteś na co dzień? (szczerze, bo to się liczy):

Na co dzień jestem uczniem technikum gastronomicznego który lubi trochę poświrować, popalić gumę samochodem oraz wyjść ze znajomymi.
Jakiś browarek itd też wpadnie od czasu do czas czyli od soboty do soboty hehe.
Jestem lekkoatletą z lubelszczyzny który próbuje i stara się dorównać najlepszym co nie zawszę wychodzi po mojej myśli ale ludzie mnie za to szanują.
Słucham muzyki klubowej jak i rapu.
Jestem pomocny chociaż czasami tak mi się nie chce, że masakra, nie lubię wisły kraków bo jestem za Legią.

Ogólnie powiem, że mam ogromny szacunek do rodziców i kobiet, jeżeli popełnię błąd to do tego się przyznaje i próbuje to naprawić, mam swoje zdanie ale potrafię się dostosować do innych, nie obrażam innych nawet jeżeli ostro zajdzie mi za skórę.

Niektórzy mówią, że jestem zbyt szczery ale po prostu jestem jaki jestem,
nie toleruje chamstwa w grze jak i w realu, jestem stanowczy.

Nie uznaje się za osobę idealną bo każdy ma wady jak i zalety.

Moją wadą którą mogę śmiało wymienić to nie posłuchanie rad innych, zbyt zawzięty xd.gif.

Jakie masz pomysły i możliwości, aby udoskonalić serwer?:
Grałem na wielu serwerach prywatnych, spotkałem się z wieloma różnymi nowościami które mnie zadziwiły, ale nie w tym rzecz aby skapować z innego serwera ! smile.gif wpadłem na nowe pomysły które myślę, że w pewnym stopniu da się zrealizować tutaj.
Drugą rzeczą którą chciałbym zrobić to promowanie serwera na większą skale.

Opublikowano

co kogo obchodzi, że jesteś za legią ? o_0

Nie polecam

Opublikowano

Skopiowane z wątku 

xxx

Temat założony w celu oczerniania członka teamu MarinerMt2, pozdrawiam.

Moderator proszony o skasowanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...