Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsze kroki

Hejter Natan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę nie wiem jak grać miejsce w plecaku sie konczy Vipa nie da sie w zaden sposób zdobyc za free.... vitality sie konczy po 1h grania i dupa  :D

tak samo gram na serwie scallopt 39 lvl tydzien temu byłem 39 w ranku areny nie grałem dwa dni i jestem 280 wtf ? i weź wróc na to miejsce  :D

to moja postać

O co chodzi z tym 90/100 gold do vipa ? skoro mam 1 golda tylko  :D

I poproszę jak możesz kilka wskazówek np 
do czego są chidori ? soul refile pill takie fioletowe kulki 

te materiały do czego służa nie ogarniam tych ulepszeń tylko frofity umiem robić
jak zrobić misje na to ? pisze że nie mam jeszcze jej
Oraz na to 

Dziękuje za pomoc

xmMfHrm.png
Opublikowano

Ogolnie VIPA mozna zdobyc tylko i wylacznie kupujac golda , te chidori , hokage proof itp sluza do rekrutowania ninja i ich ulepszania w zakladce NINJA CLUB.

Soul refine to item ktory mozesz uzyc od 72 lvla na swojej besti , dodaje dodatkowe atrybuty , a te materialy ktore pokazales sluza do robienia eq , kazy item wymaga odpowiedniej ilosci odpowiednich ulepek i odpowiedniej ilosci odpowiednich czesci.

U blacksmitha masz wszystko ladnie pokazane:)

A te jade to idziesz do npc jade , i tak wybierasz item w jaki chcesz je wsadzic i tyle :0

A ostatniego screena nie mog wczytac , wiec nie odpowiem .

Ogolnie jesli chcesz to zapraszam na S1 ,wybic sie nie wybijesz , ale mozesz byc tam w stalym kontakcie ze mna , a jak wbijesz z 50 lvl to i do gildi cie zaprosze.

( 3cia na serwerze , i 3cia w calym UN :) )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...