Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thief 2014

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj zobaczyłem grę Thief 2014 gra bardzo mi się spodobała z tego co patrzyłem na wymagania gra powinna mi chodzić 25-30 fps :) Ale dla pewności zapytam tutaj o to mój sprzęt:

Amd Athlom X2 Dual Core Processor 5200+ 2.6Ghz

GeForce 8800GT

3GB ram

Windows 8 Pro

Jak myślicie zadziała mi na minimalnych ?

@Edit Chodzi mi o to aby zagrać chociaż na minimalnych z najniższymi detalami jak i w najniższej rozdziałce..

Opublikowano

Tak lecz z tego co widać wymagania minimalne są trochę większe. I to raczej nie możliwe aby to był silnik Unreal Engine 3  

@Edit Oj przepraszam jednak Unreal Engine 3

Proszę jeszcze pisać czy na pewno bez problemu zadziała.

Opublikowano

Bo masz słaby komputer LOL2 . Poszło poszło tak , zmień karte i już . Jak chcesz mam GEforce 9600gt za 40(50 jak z wysylka )  zł mogę sprzedaći może będzie z 6 fpsa więcej lulz 2.

Ja na

i5 4670k

8 GB RAM

GTX 770 Czasami mam spadki do 65 , z 75 więc gra nie jest pro :(

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

Komputer nie jest słaby. Dla mnie taki komputer jest bardzo dobry nie wiem w czym problem. Pisali mi że powinno działać możliwe że mam to przez windows 8 ponieważ zostało mi 9gb na dysku z 130

Opublikowano

Przeczyść komputer, jeśli rzeczywiście tyle masz na najniższej rozdzielczości i minimalnych detalach....

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Przeczyść komputer, jeśli rzeczywiście tyle masz na najniższej rozdzielczości i minimalnych detalach....

A co nie możliwe aby aby ta gra działała na moim komputerze?

Opublikowano

Teoretycznie powinna jakoś chodzić, ale jeśli jest słabo z optymalizacją to rzeczywiście może być tak, że nawet tych 30 FPS nie wyciągniesz.

Radzę zbierać kasę, za kilkaset złotych znajdziesz coś co odpali każdą grę, jeśli używki to nawet taniej.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...