Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hasło.

Galaxy1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam powazny problem , 5 miesięcy temu  kupilem od kolegi konto steam z grami jak: Cs , Dota 2 , TF2 itp. Zauwazylem ze pod moim profilem pisalo ,,Sprzedam bota do reklam" Orazu sie wystraszylem pozmienialem hasla na poczte tak samo jak i na steama i przez przypadek wczoraj weszlem w tryb ,,Offline" I sie wylogowalem a teraz to juz nie pamiętam Hasla do poczty ani do steama a wiem chociasz ze mam takie same wiem ze na wp.pl jest opcja za 4 zl wyslanie hasla czy to dziala? Bo mam tylko 5 zl na koncie a konto steama bylo troszeczke warte prosze o odpowiedz proszę będe bardzo wdzięczny i dam wam po 2 plusiki ale pomozcie ;( Bardzo mi na tym zalezalo a wiem ze czeba miec cd-key'a zeby napisac do suportu to nie mam na nich co liczyc , Myśle ze pomozecie i narazie pozdrowienka :D.

Opublikowano

tak działa. wp.pl wyśle ci hasło zastępcze jeżeli wpisywałeś swój numer telefonu . ja też kiedyś zapomniałem hasła a nie byłem pewien czy wpisywałem i zadzwoniłem do nich i jednak miałem wpisany. najpierw zadzwoń do supportu powiedzą czy wpisywałeś numer. jeśli nie masz to straciłeś konto :( nie wpisywałeś czasem drugiego maila?

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

ale ja nie pamiętam pytania pomocniczego a pomocnyczy adres mail pamiętam ale chyba mają jakieś błędy juz sam nwm , ma ktoś jestsze jakispomysl? ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...