Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Impreza na urodziny ;D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szanownie wszystkich mam o to problem kończę za 11 dni 14 lat  i chciałbym zrobić fajną imprze chciałbym żeby goście się fajnie bawili imprezy nie robie w domu bo mam za mały ;D ale chodzi mi na podwórku  w altance  myślicie nad kupnem fajerwerek ? oczywiście mam sprzęt wzmacniacze itp co dalej ?

Opublikowano

W tym wieki wystarczy kilka zabawek, baloników, i każdy się będzie świetnie bawić...

Takie imprezy w tym wieku są bez sensu, lepiej poczekaj aż będziesz kończyć 18 lat :D

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Fajerwerki- muszą być

Muzyka- jest

Suczki- do zaproszenia

Wóda- do kupienia

Koks- do kupienia

Więcej suczek- do zaproszenia

Oto lista na twoją imprezę

Opublikowano

Przywracam wiarę w Polską młodzież, 14 latek nie che wódy na imprezie, a woli fajerwerki.

Szacunek wielki dla Ciebie.

Opublikowano

Robienie "imprezy" urodzinowej przed 18-stką jest dla mnie śmieszne, ale dobra :)... kup te FajerŁerki*

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Przywracam wiarę w Polską młodzież, 14 latek nie che wódy na imprezie, a woli fajerwerki.

Szacunek wielki dla Ciebie.

dzieki ;) 

dziękuje  wszystkim kupie te fajerwerki picolo i slone paluszki ;D

Opublikowano

dzieki ;) 

dziękuje  wszystkim kupie te fajerwerki picolo i slone paluszki ;D

I nie przejmuj się osobami którzy Cię hejtują - zwykła dzieciarnia - wielce dorosłe osoby 16 letnie - ile oni to nie wypili.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Mhmh... już widzę,jak się bawicie na tej imprezie.Jak zaprosisz kilka lasek i kolegów to co będziesz robił,tańczył?Nie rozśmieszaj mnie.Urodziny 14-latków wyobrażam sobie tak:

Impreza na podwórku (muza gra,nikt nie tańczy,wszyscy żrą,nieśmieszne żarty,dziwna atfosmera)

Przenosiny do domu,bo za zimno (rozkręcamy impręze grą w Minecrafta i maniaczeniem przed kompem,gra tylko właściciel)

Dupki się zwijają,bo udawają,że mają spotkanie.

Kumple rozchodzą się do domu idąc za dupeczkami.

Zostajesz sam.

Oczywiście to tylko moje wyobrażenie twej cudnej imrpezki 14-latka :DRób co chcesz,ja bym poczekał na 16/18.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...