Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa 14 Trainer, a ban.

resistance1990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest ktoś, kto zna sposób na uniknięcie bana w Fiife 14? Nie chcę mi się wierzyć, że jest to 'losowe' banowanie, bo jak używasz trainera to za to powinien ban polecieć! Raczej szanowne EA nie ma 'układów' z graczami, bo ziomek dobija na trainerze juz 7mln i ma ogolone jaja wyjebane na stół i EA nic z nim nie robi. Chyba, że to zależy od Trainera kto jaki posiada, ale każde hacki (tak mi się wydaję) są wykrywalne w logach. Jedyne w jaki sposób można trainerować, to gra UT offline i kariera menedżera, bo te mecze(statystyki) nie są przesyłane do EA(tak myślę), możecie sobie sprawdzić wychodząc z meczu w UT sezony offline, nie zaliczy Wam porażki :D. W internecie nie ma rzeczy niemożliwych :p

Opublikowano

Używanie go w miare ''na luzie''.,, w sensie że nie cały czas go używasz tylko raz na jakiś czas. Od miesiąca tak używam i Mam 2 ligę :>

. .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...