Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa linia doradzcie

ElortGhost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pomozcie mi bo niewiem na jaka linie jako kolejna rozpoczac.Szukam jakas dobra linie medow zalezy mi na dziale i pancerzu mobilnosc mniej wazna,oraz linie ht szybkie zwrotne z dobra penetracja pancerz mniej wazny.i arty celna i duzy dmg na strzal,l.Dzieki z gort

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

MT - Ruskie - Tam masz wszystko, działo, mobilność i pancerz :)

HT - Amerykańskie - Do E5

Arta - Nie ma celnej i z dużym dmg. Aby był duży dmg, musi być duży kaliber, jak jest duży kaliber jest słaba celność. Z artylerii polecam francuskie i brytyjskie.

Opublikowano

Chyba żeś się pomylił... Od kiedy w HT nie jest ważny pancerz i od kiedy w MT nie jest ważna mobilność? Oo

W każdym razie:

MT którego poszukujesz to E 50M - dobre działo, dobry pancerz, dobry do taranowania, ale troche mało mobilny.

HT który chcesz to T110E5 - bardzo fajny HT. Szybki, zwrotny, świetne działo i niezły pancerz.

Arty: Brytolce. Mimo, iż T10 na papierze ma najgorszą celność w grze, to rzeczywistość pokazuje, że 3/4 strzałów wystrzelonych w bitwie trafia (i zazwyczaj onehituje).

Up:

IS-7 = brak mobilności, średnie działo (szczególnie penetracja) i pancerz... no hulldowna tym nie zrobisz, bo depresji działa nie masz, a kadłup to ma PANCERZ taki normalnie...

Medy to też na kadłubie mają pancerz...

Arty: zanim dojdzie dp T10 to oszaleje, a T10 ma: w rzeczywistości słaby dmg i celność też nie powala.

Opublikowano

Up a czy ht amx 50 100 ma pancerz ?nie a itak jest najlepsza 8 w grze, a mt czy kazdy mt mobilny jest? ja chce aby cos dingnal a nie jezdzil 70na h i mial pancerz jal hellcat i nie mow mi o 10 bo to dluga droga tylko mow od 1 tieru wzwyz '- '

30126291200233959386.png

Opublikowano

Up a czy ht amx 50 100 ma pancerz ?nie a itak jest najlepsza 8 w grze, a mt czy kazdy mt mobilny jest? ja chce aby cos dingnal a nie jezdzil 70na h i mial pancerz jal hellcat i nie mow mi o 10 bo to dluga droga tylko mow od 1 tieru wzwyz '- '

AMX 50 100 nie ma pancerza. Od francuzów trzymaj się z daleka, bo są ciężkie do ogarnięcia dla newbie. Żaden med nie jeździ 72km/h

Opublikowano

A od kiedy to Amx jest najlepszą VIII?

76561198001815076.png
Opublikowano

Up nie jestem newbie i chce konkretnym odpowiedzi

Scharakteryzuję Ci wszystkie linie MT

Ruskie - Mobilne, nie najgorszy pancerz, dobre lufki

Francja - Magazynek, pancerze teoretycznie brak, ale nie raz się dingłem od BC (nie wiem jak), bardzo dobra mobilność

Niemcy - Snajpery, najlepszy pancerz, przeciętna mobilność

USA - Pancerz odbija, całkiem całkiem lufki, przeciętna mobilność

Brytole - Bardzo przyjemne czołgi do 9t, Xt shit, ale mają go zmienić. Dobra mobilność (przeciętna od 8t+) Brak pancerza, bardzo mocna wieża (od 8t+), przyzwoite lufki

Chiny - Kopie ruskich, tylko gorsze. Nie przyjemnie mi się nimi gra, do 7t jeszcze ujdzie, ale 8t shit... o Xt dużo dobrego słyszałem.

Japan - Do 6/7t shit, potem coraz lepsze. Mobilność od 8t pancerz, mega depresja działa, mobilność i dobra lufa.

Opublikowano

up i to jest odpowoedz na ktora czekalem Dziekuje! a trraz cos o ht i off topic bd

30126291200233959386.png

Opublikowano

up i to jest odpowoedz na ktora czekalem Dziekuje! a trraz cos o ht i off topic bd

HT

Ruskie - Mobilność, jako taki pancerz, dobre lufy

Niemcy - wypowiem się o linii do E-100 - 6t mobilność, jako taka lufka i pancerz 7t sniper, brak pancerza, 8t nawet nawet pancerz, słaba mobilność, przeciętna lufka, 9t dobry pancerz, słaba mobilność, dobra lufa, 10t - słaba mobilność, dobry pancerz, lufka o dużym dmg i niskiej penie

Francja - od 8t magazynek, brak pancerza, dobra mobilność

Brytole - do 8t dobry pancerz kadłuba, słaby wieży, od 8t odwrotnie. Przeciętna mobilność i nie najgorsze lufki.

Chiny - podróby ruskich. Niska pena, dmg jak ruskie, calkiem, całkiem pancerz, dobra mobilność

USA - Mobilność, pancerz, lufka lepsza od isa-7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...