Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do czego służą bilety na arene?

adam349

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Jak wyżej, Co mogę za nie dostać i gdzie je wykorzystać, i jak działa arena?

2. Jakie są następne sety po tym za różowe monety za co moge je kupić?

Opublikowano

1. Tickety na areny wykorzystujesz wchodząc na nie. Areny są dostępne od 46lvl i wejścia do nich znajdują się w tej samej lokacji co NPC dający bilety. Są cztery przedziały levelowe i w zależności od nich trafisz na przeciwnika o levelu będącym w swoim przedziale:

- 46-50

- 51-55

- 56-60

- 61-65 

Codziennie otrzymujesz 2 bilety:

♦ 1 na arenkę 1v1 lub chaos (każdy na każdego) - wybierasz na którą arenkę chcesz iść.

♦ 1 na arenkę 3v3 gdzie dołączasz do przypadkowych graczy lub idziesz z znajomymi i walczysz przeciwko innej trójce graczy.

Tickety możesz wykorzystać przez 7 dni od dnia ich otrzymania. Za wygrane arenki dostajesz:

♦ Medale próby ognia (PvE i PvP):

http://aiondatabase.net/pl/item/186000130/?sl=1

♦ Odznaki Odwagi (PvP):

http://aiondatabase.net/pl/item/186000137/?sl=1

Możesz za nie kupić sety oraz bronie arenkowe PvP na 55 oraz 60lvl lub za same Medale Próby Ognia sety PvE.

2. Po Mithrilowych monetach nie ma już innych tego rodzaju coinów. Jedynie od 56lvl w Sarpanie zbierasz Odznaki Kahruna (Kahrun's Symbole) do setów PvE.
Opublikowano

I jeszcze jedno pytanie jak wejść na stalgraba? Ludzie w legionie mówią że mam wykonać misję od shugo które mnie tp'nie na statek itd. . Ogólnie to tą misje wykonałem ale nadal nie moge wejść na stalgraba.

Opublikowano

I jeszcze jedno pytanie jak wejść na stalgraba? Ludzie w legionie mówią że mam wykonać misję od shugo które mnie tp'nie na statek itd. . Ogólnie to tą misje wykonałem ale nadal nie moge wejść na stalgraba.

Zależy w jakiej jesteś frakcji. Możliwe, że nie wykonałeś jej do końca dlatego nie możesz wejść. Zwłaszcza, że ma ona kilka "serii" do wykonania.

Między innymi musisz porozmawiać z shugo w heiron, jak i z npc'atami tam. Misje te sa "niebieskie". Umożliwiają Ci nie tylko wejście na stalgrab, ale również do DP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...