Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd podczas nawiązywania połączenia z UT

Noxis17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie. Mam problem z FUT'em a mianowicie nie mogę się z nim połączyć. Grałem sobie normalnie od stycznia kiedy założyłem FUT'a i wszystko było ok. Ok 4-5 dni temu grałem normalnie sezony ale po skończeniu przyszedł kumpel i spytał czy zagramy no to sie zgodziłem i pykneliśmy jeden mecz w trybie UT i się zaczęło. Po skończeniu rozgrywki wyrzuciło mnie do menu głównego a gdy próbowałem wejść z powrotem do UT to dostaje komunikat "Podczas nawiązywania połączenia z FIFA Ultimate Team wystąpił błąd. Za chwilę wrócisz do menu głównego gry FIFA 14" z kolei na web appie jest napisane coś takiego "Nasze serwery są obecnie niedostępne z powodu trwających prac modernizacyjnych. Spróbuj ponownie później."

Czytałem troche o tym problemie i tutaj ludzie piszą, że to niby jest ban za jakieś cheaty? Ja nawet nie wiedziałem, że istnieją wgl jakieś cheaty do tej gry a po za tym to po co to komu? Przecież to odbiera całą przyjemność z gry... FIFE kupiłem właściwie tylko dla UT i nie nagrałem się zbyt długo. Pisałem do EA ale czekać od nich na wiadomość to można wieczność. Niby było napisane, że do 14 dni no to czekam ale może tutaj ktoś mi pomoże/wyjaśni dlaczego tak się stało. Proszę o pomoc i pozdrawiam.

Opublikowano

Coraz więcej osób tak ma. To jakaś czarna seria.

Czekaj na ich odpowiedź.

W innych tematach próbowałem coś pomóc, ale żaden sposób nie pomógł.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Coraz więcej osób tak ma. To jakaś czarna seria.

Czekaj na ich odpowiedź.

W innych tematach próbowałem coś pomóc, ale żaden sposób nie pomógł.

Wlasnie zauważyłem i bardzo ci dziekuje ze próbujesz tak wszystkim pomóc i nas uspokajasz, tez mam ten problem napisalem do EA trzeba czekac nic na to nie poradzimy

64l7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...