Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AvatarCraft [Magie + SV + Gildie] rekrutacja ON [1.7.2]

danielka2ka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg AvatarCraft

Informacje.png

strzalka.gifTYP: Magie Survival Gildie (Wkrótce FreeBuild)

strzalka.gifSloty: 25 (narazie)

strzalka.gifIP: avatarcraft.fhmc.pl

strzalka.gifPotwory: Poziom Łatwy

strzalka.gifZwierzęta: Obecne

strzalka.gifPvP: Jest

strzalka.gifPremium: Non-Premium

strzalka.gifNether: Jest

strzalka.gifBialaLista: Nie ma

Administracja2.png

Administracja Ogarnięta, przyjaźnie nastawiona, posiadający wiek +16lat

pluginy.png

Pluginy dobrze skonfigurowane, dodatkowe pluginy ułatwiające życie na serwerze, własne komendy i dużo dużo innych :)

InformacjeDot.png

Serwer AvatarCraft to serwer posiadający Magie, Mag może tkać jednym z czterech żywiołów:

Wodę, Ogień, Ziemie i Powietrze. Dla graczy  przygotowałem specjalne poradniki na stronie serwera.

Na Avatarze chciałem zrobić coś nowego i wpadłem na pomysł z gildiami, aby mieć gildie trzeba posiadać gąbkę,

Teraz rodzi się pytanie skąd ją wziąć, po mapie rozstawiłem około 30 Totemów w których jest gąbka.

Na serwerze posiadamy drop ze stone w ratach diax: 5% Złoto: 1% Żelazo: 3% Emerald: 0.7%

Wejdz na AvatarCraft i sprawdź sam!

ip: avatarcraft.fhmc.pl

Po więcej pytań zapraszam na gg: 43354657

Opublikowano

Serwer zapowiadał się bardzo ciekawie, lecz po wejściu na niego nie można się było uzyskać odpowiedzi na żadne z pytań które zadałam. To samo dotyczy odpowiedzi na forum MPC ;/ 

Szkoda, bo chciałam pozostać na dłużej. Powodzenia

Ps. Podajcie w publikacji adres forum serwera, gdzie można poczytać w/w poradniki ;)

Opublikowano

przykro mi ale na serwerze nie ma nic ciekawego,  zeby sie czego kolwiek dzowiedziec musialem pytac po 10razy udalo mi sie po mniej wiecej godzinie a dowiedzialem sie tylko na temat magow gdy juz znalem komende tzn /b help czy jakos tak testowalem plugin i okazalo sie ze jest albo zle skonfigurowany albo niedopracowany , komendy oparte na standardzie nie dzialaja sa blokowane przez permissions. Powodzenia i moze do zobaczenia kiedy indziej :)

Opublikowano

Na stronie serwera są poradniki! Na serwerze jest komenda /komendy oraz /komendy-2 Wystarczy tylko poczytać a nie spamować?

Forum serwera nie moge podać po tym jak podałem temat został zablokowany a ja dostałem punkty karne. Zapraszam na serwer tam jest adres forum i strony oraz poradników!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...