Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2- Client na vbox'ie

Roki506

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

mam problem z uruchomieniem Metina na VirtualBoxie. Ktoś z Was próbował już uruchomić grę i udało mu się to? Byłbym wdzięczny za pomoc, gdyż nie wiem co jeszcze mogę zrobić, aby uruchomić grę. Dodam, że pojawia się mi obecnie okienko ze znakami zapytania i mam do wyboru 2 opcje (zakładam że są to przyciski TAK NIE). Jednakże są to znaki zapytania więc nie wiem do końca, za pewne jest to w języku chińskim/koreańskim. Dodam, że na vbox'ie mam Win7. Mój OS - Win7.

Z góry dzięki za pomoc

Zdobądź nowe itemy siedząc tylko na serwerze :)

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

Opublikowano

To zalezy jakiego masz clienta do plikow, nie kazdy client bedzie dzialac na danych plikach.

Nie rozumiem " mam problem z uruchomieniem metina na VB " nie potrafisz skonfgurowac VB ? 

Dobrze skonfigurowales VB a client nie chce Ci odpalic po zmianie rootow i sererinfo ? Moze na odwrot ?

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Widzę, że mnie źle zrozumiałeś, a ja zapomniałem wspomnieć. Chcę uruchomić spatchowanego PL'a, żeby móc grać na serwerach (s50-s55).

Opublikowano

Ciągle piszę o tym samym.

Napiszę jeszcze raz, bo widzę, że nie ogarniacie. Mój system operacyjny na którym zainstalowałem VirtualBox'a to Windows 7. Na VirtualBoxie stworzyłem wirtualną maszynę, na której też mam Windows 7. Teraz chciałbym uruchomić polskiego klienta gry Metin2, aby móc grać na Polskich serwerach. Jednakże mam problem. Przy uruchomieniu gry, po przejściu HackShielda pojawia mi się komunikat:

http://screenshooter.net/6211775/qrlxudo

Chciałbym rozwiązać ten problem, aby klient normalnie się uruchomił.

@EDIT:

Przy pomocy Kamer Mod'a, udało mi się zdobyć ErrorLog

http://wklej.to/5wB9B

Opublikowano

Podbijam temat, nadal nie rozwiązałem swojego problemu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Po wielu próbach udało mi się rozwiązać problem. Wykorzystałem VMWare i poszło :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...