Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1-30lvl COME EU WEST !

OverSUCK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I

I

I

I

I

I  REKLAMA I
I
I
I

I

I

I

I

I

Siema ;)

Więc tak robię ten temat dla typowej beki chociaż i nie tylko ponieważ mam zamiar wbić na eu west 30lvl :D ponieważ na eune same trolle/afki w silverze więc do golda raczej nie wejdę może tu się uda ;0 (będę wrzucał śmieszne i dziwne ss oraz jak carruje gre na low lvl zapraszam do oglądania)

1.Soory że nie cały ale następnym razem będzie

NICE ANNIE W TEAM (CHYBA JAKIŚ REFILNIK :D)

20u5101.jpg

Kto by nie chciał skomentować tego ss ale możecie sobie wbić posty przynajmniej :D

Opublikowano

W Mediach nie naliczają się posty :/

PS Więcej ssów z przygód na EUW

@Gamus

Od kiedy :O

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

skoro na eunee nie wszedles to na euw tym bardziej

nie wszedłem ponieważ były same afki/trolle nie bój się synu tu wejdę (chyba) :D na razie mam 2lvl ale zaraz przy maniacze z 8 gier i będzie większy :D

Opublikowano

nie wszedłem ponieważ były same afki/trolle nie bój się synu tu wejdę (chyba) :D na razie mam 2lvl ale zaraz przy maniacze z 8 gier i będzie większy :D

Hint: na EUW też są trolle i afki, więc wiesz, nie jest powiedziane, że tam Ci będzie lepiej. Ale ja dobry człowiek jestem i nikomu nie życzę trolla w drużynie, więc - oby Cię tacy omijali z daleka :P

W każdym razie powodzenia, przeglądam czasem tematy w mediach, więc pewno od czasu do czasu będę tutaj bez słowa wpadać :p

Opublikowano

haha pozdro 

oUpVAQz.png

Opublikowano

Hint: na EUW też są trolle i afki, więc wiesz, nie jest powiedziane, że tam Ci będzie lepiej. Ale ja dobry człowiek jestem i nikomu nie życzę trolla w drużynie, więc - oby Cię tacy omijali z daleka :P

W każdym razie powodzenia, przeglądam czasem tematy w mediach, więc pewno od czasu do czasu będę tutaj bez słowa wpadać :P

Dzięki, zapraszam ponownie :D (zobaczymy zobaczymy jak to na tym euw) ;)

Tu myślałem że padne 2 afki prawie 4 o.O luc wchodzi pod tower xD patola :D 

ir8a2q.png

Opublikowano

25/1 na botach wow uszanowanko no ty taki pro

schowaj sie z takimi screenami, tylko syf robisz.

Serio widać pan pro wszedł na forum trzeba wyjść bo zaraz pęknie mu żyłka jak widzi że ktoś ma takie staty na botach a on nigdy w życiu takich nie miał :D (śmiechłem)

Człowieku to forum jest publiczne mogę wrzucać tutaj to co chcę po drugie nie mogę grać na botach??? jak mam taki lvl na eu west ??? lepiej wyjdź marny hejterze :O

A tu gra dedykowana hejterowi roku !!! narazie 3 gry na west 3 win'y w tej grze miałem 2 afków ww i luc ale potem przyszli :D

2hd8wo0.png

Opublikowano

Zacznij wstawiać od placementów na 30lvl, bo po co mamy patrzeć na gry na botach? 

Zobacz nazwe tematu gram od zera na west dojdzie i do rankedów :) 

Opublikowano

Serio widać pan pro wszedł na forum trzeba wyjść bo zaraz pęknie mu żyłka jak widzi że ktoś ma takie staty na botach a on nigdy w życiu takich nie miał :D (śmiechłem)

A tu gra dedykowana hejterowi roku !!

Jestes poje**ny, w dupie mam te twoje gry ale ten dzial to raczej nie sluzy do szpanowania statami na botach, które i tak masz marne. Hejter roku? Weź sie schowaj.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Jestes poje**ny, w dupie mam te twoje gry ale ten dzial to raczej nie sluzy do szpanowania statami na botach, które i tak masz marne. Hejter roku? Weź sie schowaj.

jprd weź wyjdz bo nie chcę mi się patrzyć na te twoje wypociny ... już ci coś powiedziałem na temat tego że to forum jest publiczne mogę tu wrzucać co chcę i kiedy chcę o lolu :) (dział)

Opublikowano

jprd weź wyjdz bo nie chcę mi się patrzyć na te twoje wypociny ... już ci coś powiedziałem na temat tego że to forum jest publiczne mogę tu wrzucać co chcę i kiedy chcę o lolu :) (dział)

A ja moge to komentować :) Uważam że screeny są bezsensowne i słabe. Gra na botach? serio? Mówisz że wbijesz golda. 25/1 to sie na rankedach robi :X Poćwicz, powodzenia życze.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

A ja moge to komentować :) Uważam że screeny są bezsensowne i słabe. Gra na botach? serio? Mówisz że wbijesz golda. 25/1 to sie na rankedach robi :X Poćwicz, powodzenia życze.

Dziękuje za jeden sensowny komentarz :) a teraz zamknij dzrzwi za sobą i nie wracaj więcej dzięki tu gry z S3 na annie wiem poćwicze :)

ou2oah.png

ohr2xf.jpg

Opublikowano

Dziękuje za jeden sensowny komentarz :) a teraz zamknij dzrzwi za sobą i nie wracaj więcej dzięki tu gry z S3 na annie wiem poćwicze :)

ou2oah.png

ohr2xf.jpg

Talent do painta jest. Gratulacje statystyk.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Talent do painta jest. Gratulacje statystyk.

O kur.. padłem :D widać że nigdy takiego czegoś nie widziałeś :)

a jeszcze bardziej cie zdenerwuje czekaj tylko coś znajdę (dobra mam)

Nie pokazałem dedów na tryndamerze bo coś nie pykło :D

1zqfpe1.png

Dobra spadam na west narazie mówiłem żebyś nie wracał ;)

Opublikowano

slabe whoj nie rozimem czemu dajesz gry na botach?25/1 omg ucz mnie

bez komentarza to zostawiam lepiej pooglądaj ściśle kozaku który jest w brązie (BĘDĘ WRZUCAŁ SS JAK WBIJE 30lvl na razie to się nie opłaca bo przyjdzie taki random jak up i zacznie pierdolić farmazony) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...