Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura

maxisst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc, jakie klawiatury polecacie do ~300 zł.

Gram raczej w MMO, czasami FPS wchodzi w grę, ale to raz na jakiś czas. Sporo piszę i lubię mieć kontrolę nad muzyką podczas grania.
Podświetlenie też mile widziane.

Czekam na propozycję i jakieś polecenia ;)

Jeśli ktoś posiada Roccat Isku chętnie posłucham opinii ze względu na to, że trochę mnie ta klawiaturka zainteresowała ;)

Z góry dzięki ! 

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Poj###ło cię??

300zł na klawę??

Nie opłaca się nawet najlepsi youtubowcy nie mają takich klawiatur.

Ją mam logitecha za 150 zł i mam kontrolę nad wszystkim nic do szczęścia nie potrzeba.

Ale twoja decyzja...

Opublikowano

Nie po... mnie :) klawiatura ma być do 300 wiec tańsze modele tez sie tutaj zaliczają.

O czymś takim jak klawiatury mechaniczne słyszałeś ? Te sa droższe niż 300 zł.

Dobry sprzęt kosztuje i tego nic nie zmieni, wole kupić raz a dobrze, zeby przez lata towar działał.

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Przepraszam że się tak uniosłem ale naprawdę nie ma sensu kupować takiego sprzętu.Ale twoja kasa sam zarobiłeś to wydajesz...

Opublikowano

To jakieś propozycje czy raczej lipton ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja jestem fanem bezprzewodowych akcesoriów, już sporo czasu z takich korzystam i nie mam żadnych problemów, jako baterie korzystam z akumulatorków wielokrotnego ładowania. Wielkim plusem jest brak kabli. W ostatnim czasie zamierzam kupić zestaw Logitech MK220, wygląda ładnie i skromnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...