Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM/Quester

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię:Damian

Zainteresowania: Właściwie to i tak wiem że mało kogo to interesuje.

Oferuję:

Pisanie questów oraz ich edycję, sumienność, pomoc w różnych sprawach no i wiadomo opieke serwera jak i forum.

Pomoc graczom jak i obsłudze serwera (Innym gm, technikowi, grafikowi itd.)

Doświadczenie: W Metina zacząłem grać jako taki mały smyk, były tylko 3 albo 2 serwery Monastyr i Feniks bądź jeszcze Obsydian, kto by zapamiętał ile lat temu się zaczeło grać. Byłem GM'em na różnych serwerach dedykowanych, miałem 1 dedyka lecz z braku funduszy serwer upadł, niestety osoby pomagające mi w projekcie nie wykonały swojej pracy. Pracowałem z różnymi ekipami i wszyscy mieli do mnie dobre nastawienie. Potrafie zgrać się z zespołem.

Nie będę kłamał, nie będę siedział od rana do wieczora przy kompie bo mam też życie;) Ale jeżeli będzie praca do wykonania np napisanie questa zajmie mi to 15 min nie więcej. Mogę poświęcać nie więcej czasu niż 4h dziennie (oczywiście pracy, nie sielanki).

Kontakt:

Jedynie PW.

Nie jestem jakimś dzieckiem które posiada GG:) Po co to komu ? Są telefony. :)

Wisi mi to czy dasz +,-.

Opublikowano

wybacz ale 3 ostatnie linijki mnie troche rozsmieszyly sam osobiscie nie podalbym ci odrazu telefonu a jezeli piszesz ze gg jest dla dzieci to pozdrawiam

tm... jaki serwer miales (nazwa) i nie powiesz ze kazdy quest w 15 minut napiszesz a tak ogolnie powiedz mi czy piszesz tylko podstawowe questy czy tez wersje rozszerzone/dungeony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...