Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Dominion,TT

Jeesup

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, tym razem chciałbym się zapytać o najlepszych championów by zacząć grać w Twisted Treeline (3vs3) i Dominion.

Więc który z poniżej podanych jest najlepszy na początek?

Click!

Dodatkowo, chciałbym także byście wy polecili mi jakieś championy na te mapy.

(Wolę dodać odnośnik do zdjęcia niż dać bardzo duże zdjęcie które rozpychałoby motyw forum).

Opublikowano

W Dominiony nie gram, ponieważ ten tryb jest dla mnie bezsensowny, ale do Twisted Treeline mogę polecić Ci Jax, Shyvana, Kha'Zix oraz Garen - z tych co masz na swoim koncie. W 2 sezonie na TT carrowałem gry Olafem, dawno nim nie grałem i możliwe, że już nie nadaje się na tą mapę. Tyle chyba z mojej strony ;)

Opublikowano

Na treeline polecam J4:

+podrzut

+tankowaty

+slow

+OP ulti na tfy

+free flash

-brak mobilności

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Poczekam jeszcze na jakieś propozycje, pytam bo tworzę sobie specjalną listę w której będę grywał konkretnymi championami w konkretnym trybie :D.

Opublikowano

Dominion: Pantheon/Kha zix/Lux/Jax/Fiora ogolem wszystkie fightery ktore moga szybko zabic.

3v3: Wszystkie najlepsze offtanki z 5vs5 czyli Renekton,Trundle,Shyv,Olaf,Singed,Lee postacie ktore zadaja dmg nawet robiac je pod tanka.

sstwc.jpg

Opublikowano

@up, właśnie takiej odpowiedzi oczekiwałem, sądząc po tym że napisałem że mam zamiar zagrać to wiadome że nie wiem jaki typ championów będzie tam dominował, więc do zamknięcia :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...