Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, Chciałbym zapytać was, Czy istnieją jeszcze jakieś dobre skrypty do Riven i Zeda, bo do tej pory znalazłem tylko syfy które nie mogą wyprowadzić comba.

Jeśli nie, to czy gdybym kupił Vipa mógłbym się spodziewać jakichś dobrych skryptów do tych postaci? pozatym istnieje możliwość kupienia Vipa w Botoflegends inną formą płatności niż przelewem?

Odpowiadałby mi SMS, Lub Paysafecard

Opublikowano

Tak, kupuj VIPa i masz Riven Beasty.

Do zeda nie spotkalem na vipie bo nie szukalem.

Jest opcja SMS za 30,75zl.

Przy kupnie vipa wiele ciekawych ulepszen wchodzi, lepsze unikanie skillow, i celniejsze skillshooty, i masz praktycznie caly czas dostep do BoL'a. W lutym ponoc ogółem tydzień BoL dla free był.

Opublikowano

Teraz tego nie dojde, bo mam vipa i nie mam platnosci.

Poprostu bierzesz vip, masz tam opcje sms, i kupujesz, nie wiem jak tego nie mozesz znalesc...

Pytanie, w Polsce jestes?

Bierzesz VIP, ten za 10 dolcow, wkladasz do koszyka, placisz, i tam bedziesz podczas platnosci miał wybór

Opublikowano

Znalazłem w metodach płatności :) Głupio że nie zauważyłem. Podobno to zabiera 30zł co miesiąc, ktoś mi może to potwierdzić na ten moment?

Opublikowano

Nic nie zabiera, kupujesz 30zl na miesiac vipa, po miesiacu kupujesz jeszcze raz, jak nie to nie masz vip.

Teraz lece bo mam promo, 1 ranked.

Pomoge Ci ustawic tam wszystko do tego vipa (tzn skrypty) te co ja uzywam.

Z tym, ze wbijesz na TS to Ci pomoge, nei chce mi sie pisac dzisiaj juz wiecej, potem jak bedziesz chcial to IP do ts'a Ci podam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...