Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe Lestia.pl

patrykpako

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam wam do zaoferowania pliki serwerowe Lestia.pl ?? Czy chcielibyście ... Serwer kiedyś był w zapowiedzi , ale sponsor zrobił nas w bambuko i odmówił . Chcieliśmy na nowo postawić serwer ale zdenerwowała mnie 1 osoba ( nie będę podawał nazwy/imienia ) i czy byście chcieli pliczki . serwer jest w 90 % podobny do serwera - Ascarial.pl ale ma dużo nowości . Jak będziecie chcieli pliczki to po formacie kompa zgram sobie na pendrive i zrobie pare ss i je wam dam : - ) 

http://www.youtube.com/watch?v=n8tGhu6bE3c&feature=c4-overview&list=UUFdlVj2vODcN0LZLojqp2JQ  - O to ( mini zapowiedź/trailer nowych map ) 

post-554681-0-30843000-1393788721_thumb.jpg

post-554681-0-66915900-1393788763_thumb.jpg

post-554681-0-64837700-1393788782.jpg

Opublikowano

Jak zauważyłem znaczek GM'a ... to wyszedłem.

Zaprezentowałeś wszystkie mapki z metin2beta i moby z:

http://www.priv-metin2.pl/topic/60068-73-nowe-moby/

Więc zbytnio nowości nie widzę :)

Ogólnie nie zdaję mi się nawet żeby cokolwiek było na nich robione oprócz wrzucenia czystych gotowców do clienta.

Specjalista
Opublikowano

Znaczy wiesz jeżeli chcesz je udostępnić za free to możesz,w końcu komuś się mogą przydać.

Pliki z tego co piszesz są godne uwagi,ale jak jest naprawdę się przekonamy jak je udostępnisz.

Pozdrawiam.

P.S. Ascarial.pl ciekawe ciekawe. :P

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Oceniają pliki po 2 smiesznych screenach gz :D możesz dać pliki ;3

oceniam je po tym kto robil te pliki wiec nie udzieliaj sie jak nic nie wiesz 

3392542656.png

Opublikowano

Jak zauważyłem znaczek GM'a ... to wyszedłem.

Zaprezentowałeś wszystkie mapki z metin2beta i moby z:

http://www.priv-metin2.pl/topic/60068-73-nowe-moby/

Więc zbytnio nowości nie widzę :)

Ogólnie nie zdaję mi się nawet żeby cokolwiek było na nich robione oprócz wrzucenia czystych gotowców do clienta.

To są pliki z dosyć dawna .. Wiedz wtedy to nie było tak o nowe z pl i nic ... Wtedy to zajebiste . Jutro po formacie kompa dam wam wszystkie ss nowych zbroi broni dodatkowych .. I NOWE KOSTIUMY NIE TE TYLKO PODSTAWOWE  :P 

opisz te pliki lepiej wydaje sie na dobre ^.^

Opisze ale dziś już nie bo własnie dormatować kompa zaczynam bo kończę z metkiem i mam zamiar wszystko to co mam usunąć , a że znalazłem te pliczki to chce je udostępnić :P 

Opublikowano

Sorry pliki zostały sprzedane za 150 zł . Ale dla ciekawskich udostępnię jeszcze te ss'y i pliczki usunę : ) a jak nie będziecie chcieli to nie muszę to zaraz je usunę z kompa i będzie z głowy 

Sorry pliki zostały sprzedane za 150 zł . Ale dla ciekawskich udostępnię jeszcze te ss'y i pliczki usunę : ) a jak nie będziecie chcieli to nie muszę to zaraz je usunę z kompa i będzie z głowy 

Teraz pewnie hejty polecą po co wgl pisałeś ten temat .. Chciałem go napisać i je udostępnić ale że ktoś chciał je kupić to wole je sprzedać chociaż coś będę miał z tego . Ale na kompie mam chyba jeszcze jakieś pliczki serwera , poszukam je i jak je znajdę to nie będą one na sprzedaż tylko odrazu je wam dam :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...