Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawodnik na transfer targets [BRAWO EA]

Cerit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pewnego dnia gdy EA miało "problemy" z serwerami kupiłem zawodnika za aż 12 K ...
Wchodze na transfer targets w grze jak i na web appie i gdy chce go dać do klubu pisze mi błąd "Problem z Ultimate Team" ... Dobra, mówię że z czasem na pewno minie . Od miesiąca czekam i nic się nie dzieje, nadal to samo . Coinsy mi za****** ale zawodnika ni ch... . 12 k to dla mnie dużo jakby co więc nie życzę sobie komentarzy typu "12 k to nic" albo "o 12 k płaczesz " . Proszę mi też nie mówić o czasie bo czekam już miesiąc.
Oczekuje, że ktoś mi odpowie albo "GDZIE TO ZGŁOSIĆ" albo "JAK NAPRAWIĆ TEN PROBLEM"

Pozdrawiam ^^

Opublikowano

I tak EA ma to w dupie za przeproszeniem więc wiesz.Wiem że kazałeś tego nie pisać ale musisz poczekać :D

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Dzwoniłem, rozmawiałem z typem zrozumiale po angielsku , typ powiedział że nie mogą nic zrobić ^^ .

Pisałem, od 2 tyg nie ma odpowiedzi ^^ ....

JE*** EA GÓWNO ...

Pozdrawiam .

Opublikowano

Sorry ziomek ale wątpie w to , ze odzyskasz kase.Osobiście straciłem tak Inieste i wiem , ze to może denerwować.Ale niestety FIFA 14 to multum bugów

UggNk9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...