Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO skiny, skrzynki, etc.

xpaweee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Swojego czasu pogrywałem w cs 1.6, teraz zamierzam do zakupu cs;go. Zauważyłem iż są jakies skrzynki w ktorych mozna wyciągnąć jakiś skin. I tutaj pojawia sie moje pytanie. Czy owe skrzynki/skny, mozna jakaś dropnać ( jeśli tak, to jak to wyglada ) , lub jakoś inaczej zdobyc. WIem iż można je kupic za $, ale cos po za tym ?

sygnals.png

Opublikowano

Więszkość skinów można wydropić na serwie, oczywiście im droższe tym rzadsze. Niektóre skiny można wydropić tylko ze skrzyni (Klucz do otworzenia skrzynki kosztuje 1,79 Euro) i są to noże na które szansa dropu wynosi >1%. Oczywiście skiny do noża są warte od 80 do nawet kilkuset Euro i tak ludzie to kupują.

Opublikowano

Skrzynki dropią po meczach, a ze skrzynek można wydropić różne skiny - lepsze i gorsze + tzw. rare special item, czyli nóż (najdroższy ponad 300euro). Klucze do skrzynek trzeba kupić na steamie za 1.79euro

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...