Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką postacią warto grać?

d2jsp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jaka postac warto wybrac ?? najbardziej interesuje mnie melee ( w zwarciu ) ale jesli jest jakas lepsza dystansowa to prosze o podpowiedzi,

dodam ze gram w lola i chce sprobowac dote bo kumpel mnie namawia, jakies wskazowki ??

Opublikowano

Graj defensywnie bo możesz poczuć dość mocny przeskok między jedną a drugą grą... osobiście polecam Snipera albo Spirit Breaker'a

Opublikowano

Zeus z dobrą farmą na midzie kupujesz Arcane Boots, Aghanim Scepter i teraz zaczyna sie power ;d kupujesz Refresh Orb i walisz ult 2x pod rząd

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Opublikowano

wez huskara i poprostu wciskaj 2 maxujac berserks blood potem burning spears(na poczatku 1pkt) nie zapominajac o ulcie

brawo wlasnie wygrales 

uwaga powyzszy sposob nie dziala jesli nie potrafisz wciskac 2

to jest calkiem serio, on jest kosą nieziemska na nowych

Opublikowano

Jak dopiero uczysz się specyfiki doty i przerzucasz się z lola, gdzie nie deniujesz swoich creepów i preferujesz meele chary to pickuj Slarka, Legiona, Kunkkę itp. Nie są to najłatwiejsze chary w grze, ale skoro znasz podstawy z lola to szybciej się nauczysz doty.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli interesują Cię postacie, które są łatwe do ogarnięcia to tak :

- Drow Ranger

- Bloodseker

- Spirit  Breaker

-  Sniper

- Rikimaru (riki)

- Juggernaut

- Wraith King 

-  Viper

Myślę, że są to postacie, które w miarę łatwo jest ogarnąć i którymi można nieźle koksić podczas gry :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...