Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nowy wygląd m1 królestw

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Od siebie: Układ obiektów, zmiany w układzie dróg oraz wyglądzie to w 100% mój pomysł oraz wykonanie. Zrobione na potrzeby swojego prywatnego serwera Sonet.

Shinsoo:

BYwzqsb.jpg

jRBgyul.jpg

wkrr87X.jpg

FBj56f1.jpg

ft6DRcy.jpg

Chunjo:

u8kWWgS.jpg#2

LIQEnRf.jpg

hgrOeic.jpg

KoPakRp.jpg

Gcfy3bl.jpg

Jinno:

F4L0aKk.jpg

OYurmWf.jpg

E8Tt4lW.jpg

xrV54zj.jpg

zIThIpa.jpg

Wszystkie ss można zobaczyć na:

dCrwk2h.gif

Opublikowano

Bardzo ładne! Jestem z Ciebie dumna, synek!

ps. Pier****y Czarodziej ^^ .

A Tam, żeby nie było, to nie ma mojej npc i POZDRO I POĆWICZ :*

Opublikowano

@LikeWeed

Załatwię tylko osobę od grafiki i modelingu, i nowe obiekty się na 100% pojawią co do miast nie mogę zagwarantować ale na nowych mapach już na 100% tak :D

dCrwk2h.gif

Opublikowano

Można by rzecz zajebiste! :) troszke edytować podłoże i budynki i pro :3

skoro dodanie metinowych obiektow w inne miejsca jest dla Ciebie "zajebiste",

to co powiesz o wyexportowaniu nowych budynkow, modyfikacji podloza (3d) oraz tekstur + dodaniu na to trawy wystajacej z ziemii

na ktora odzialuje wiatr tak samo jak na drzewa ktore tez oczywiscie wystepuja w nowej odslonie

Tu masz przykład:

IsgzsUX.png2y9iqhP.png

Czo ten Naid niedobry. :(

0LsM05U.png

Opublikowano

to co powiesz o wyexportowaniu nowych budynkow, modyfikacji podloza (3d) oraz tekstur + dodaniu na to trawy wystajacej z ziemii

na ktora odzialuje wiatr tak samo jak na drzewa ktore tez oczywiscie wystepuja w nowej odslonie

Tu masz przykład:

IsgzsUX.png2y9iqhP.png

Są gusta i guściki. jednemu sie podoba bardziej klasyczny a drugiemu coś nowego ;)

nlcEZxg.png

Opublikowano

@The Naid

Widzisz tylko ja nie dysponuję osobą ani sam nie jestem która zajmuje się "profesjonalnie" edycjami map, obiektów, modeli itp w Metinie, a to jest moje pierwsze spotkanie z programem do edycji. Nie wyszło to rewelacyjnie ale tutaj nachodzi kwestia gustu według mnie wygląd standardowych obiektów odpowiednio pasuje do tej gry dlatego też użyłem tylko ich bez kombinacji. Nie jestem równy Tobie bądź osobie która się na tym zna na waszym serwerze dlatego też nie robię z tego wielkiego czegoś i nie chwalę po innych tematach. Te mapy mają być praktyczne w użyciu na moim serwerze i takie też są, głównym zamysłem podczas ich tworzenia było pozbycie się Trenerów/Instruktorów Mocy.

@Demetrious

Po Twoich wypowiedziach na forum widzę że większość postów które napisałeś są o podobnej tematyce jak ten co napisałeś w moim temacie. Dodatkowo zauważam że nie pokazałeś również nic od siebie. Rozumiem krytykę popartą jakimikolwiek umiejętnościami jednak po tym co widzę zaczynają się i kończą na hejcie.

dCrwk2h.gif

Opublikowano

@The Naid

Widzisz tylko ja nie dysponuję osobą ani sam nie jestem która zajmuje się "profesjonalnie" edycjami map, obiektów, modeli itp w Metinie, a to jest moje pierwsze spotkanie z programem do edycji. Nie wyszło to rewelacyjnie ale tutaj nachodzi kwestia gustu według mnie wygląd standardowych obiektów odpowiednio pasuje do tej gry dlatego też użyłem tylko ich bez kombinacji. Nie jestem równy Tobie bądź osobie która się na tym zna na waszym serwerze dlatego też nie robię z tego wielkiego czegoś i nie chwalę po innych tematach. Te mapy mają być praktyczne w użyciu na moim serwerze i takie też są, głównym zamysłem podczas ich tworzenia było pozbycie się Trenerów/Instruktorów Mocy.

@Demetrious

Po Twoich wypowiedziach na forum widzę że większość postów które napisałeś są o podobnej tematyce jak ten co napisałeś w moim temacie. Dodatkowo zauważam że nie pokazałeś również nic od siebie. Rozumiem krytykę popartą jakimikolwiek umiejętnościami jednak po tym co widzę zaczynają się i kończą na hejcie.

Widzę że jesteś bardzo mało poinformowany na temat tego co pokazałem.

Opublikowano

Tu masz przykład:

IsgzsUX.png2y9iqhP.png

Człowieku to jest prześliczne :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...