Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Dlaczego jak odpale bol'a to z 60 FP robi mi sie 30 a wczeniej tak nie bylo ? 

/Stery aktualne

Opublikowano

Uzywanie np. minonmarkera zjada fpsy, wyswietlanie zasiegow skilli, timery rozne, i inne guffna obnizaja wydajnosc FPS, powylaczaj wszystko, zostaw tylko to co musisz. Mi sam minon marker zjadał 10-15 fpsów, po zmianie, wylaczeniu wiekszosci gowna z 22 fpsow ktore mialem wskoczylo na 35, do tego powylaczalem zasiegi skillow i inne guffna, i na 30-40 fpsach na lajcie sie juz gra, jak bym wylaczyl wszystko niepotrzebne to te 50 bym dobil.

Budowniczy
Opublikowano

Uzywanie np. minonmarkera zjada fpsy, wyswietlanie zasiegow skilli, timery rozne, i inne guffna obnizaja wydajnosc FPS, powylaczaj wszystko, zostaw tylko to co musisz. Mi sam minon marker zjadał 10-15 fpsów, po zmianie, wylaczeniu wiekszosci gowna z 22 fpsow ktore mialem wskoczylo na 35, do tego powylaczalem zasiegi skillow i inne guffna, i na 30-40 fpsach na lajcie sie juz gra, jak bym wylaczyl wszystko niepotrzebne to te 50 bym dobil.

Własnie ja mam tylko katarina combo :X

Opublikowano

Tylko i wylacznie kata combo?

@2x up, ten skrypt zwieksza FPS'y?

Zaraz go sprawdze :D

On zmienia te kółka pokazujące zasięgi na takie jakby z poza lola przez co prawie nie żrą fpsów.

Budowniczy
Opublikowano

ja te koła mam wyłączone hehe w skrypcie katarina i spadaja mi fps'y z 60 na 25 ...

co robić guys ?

Opublikowano

Zjada bo ja uzywam tylko katy i timera i mam z 320fps do 200 spada. Wylacz okregi powinno być lepiej i tyle.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Budowniczy
Opublikowano

Zjada bo ja uzywam tylko katy i timera i mam z 320fps do 200 spada. Wylacz okregi powinno być lepiej i tyle.

Mam wyłączone lecz przy kacie leblanc mi tak leca FPS'y, gdy gra sie zaladuje mam 60 stale FPS ale gdy bedzie gdzies z 11 min to spadaja nagle do 25 :O mojemu kumplowi z klasy z 90 do 40 spadaja bez BOLA :O

Opublikowano

Zawsze mozesz zmniejszys ustawienia w lolu, i w FPSach daj z nieograniczonych (chyba tak taam jest napisane) do 60, fpsy napewno Ci podskoczą. Ja na moim starym dobrym złomie, ktory naprawde juz ledwo zipie, wyciagam 40-50 fpsow, a na standardowych ponizej 20 spada. A wiadomo ze 20-25 to juz dolna granica, i ponizej juz jest troche ciezko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...