Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór serialu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, moglibyście mi pomóc w wyborze serialu? ;) Nie wiem za co się zabrać TWD czy Breaking Bad? :) Byłbym wdzięczny za krótki opis i ocenę ;)

Opublikowano

Siemka, moglibyście mi pomóc w wyborze serialu? ;) Nie wiem za co się zabrać TWD czy Breaking Bad? :) Byłbym wdzięczny za krótki opis i ocenę ;)

zdecydowanie bb. twd ssie bb 8/10

Opublikowano

twd dobrze się zaczeło, ale z odcinka na odcinka jest co raz słabszy.

breaking bad trzyma cały czas zajebisty poziom od pierwszego odcinka do ostatniego.

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Nie chcę oglądać 3 seriali naraz, więc na razie chcę tylko 1 z tych dwóch. Supernatural i chyba Breaking Bad na razie ;)

Opublikowano

Supernatural oglądam jak już mówiłem i jest świetny, tylko to czekanie na odcinki :( Piszcie tylko z wyżej podanych! ;)

Opublikowano

The Walking Dead! może teraz te nowe odcinki są słabsze, no ale co maja innego twórcy zrobić gdy wszyscy są pogubieni i myślą że inni nie żyją? A jak pokarzą wszystko w jednym odcinku to nie będzie miało sensu oglądać dalej ;/

Opublikowano

Jedno jest pewne! Na pewno obejrzę obydwa seriale, ale na ten czas wybieram Breaking Bad, dzięki wszystkim za wypowiedzi, cls :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...