Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sr visual update

marian fitness

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej beznadziejnie co to ma być lol zamienia się w dote ... ale i tak tego nie wprowadzą bo będą osoby które będą miały lagi ;) etc. podaj źródło

Opublikowano

O fajnie że ktoś znalazł/posklejał te screeny. SR przestaje być tak bardzo cukierkowe i idzie w kierunku doty, a to nie wiem czy mi się podoba...

Ogólnie po takich teksturach nie idzie dobrze wyglądu określić, musiałbym zobaczyć tekstury nałożone na model sr.

@up

Źródło dawaj w temacie z dokładnym linkiem, a nie spamujesz w komencie ;*

928011413476457403957.png

Opublikowano

Odrazu widać, że wchodzą w bardziej mroczne klimaty, które przypomniają nam te, znane z doty.

Jednak mi się ta mapka nawet podoba : )

Opublikowano

Osobiście mi się podoba ale póki co ciężko cokolwiek stwierdzić.

Grafika w docie mi się nie podoba więc mam nadzieję, że nie będą się wzorować a jeżeli już to wykonają to lepiej ;)

Opublikowano

@up, nie ma opcji by wykonali lepiej, silnik na którym stoi Dota 2 jest znacznie potężniejszy od tego wykorzystywanego w LoLu, co najwyżej LoL może zbliżyć się klimatem do Doty ale jej nie przebije.

@Topic,

I kolejna MOBA z przesadzonym mrocznym klimatem, pozostanę chyba przy Strife gdzie nie ma mrocznej grafiki. Niby gusta i guściki, ale człowiek chciałby pooglądać jakieś oczobitne kolorki niż patrzeć na ciężki theme dawany nam przez twórców gier.

Poza tym styl większości postaci nie pasowałaby na tą mapę więc musieliby na raz zmieniać kolorystykę wszystkich.

Opublikowano

Przesadzacie z ta mrocznoscia, przeciez obecny sr tez jest troche mroczny, tylko kolorwe turerty, miniony i nowe krzaki powoduja, ze wyglada bardziej oczojebnie. Mi sie tam podoba, pozatym nie wiadomo jak to bedzie wygladalo w grze.

Opublikowano

Moim zdaniem LOL nie powinien zmierzać w mrocznym kierunku, powinien być taki dziwny ciepły klimat (stare tekstury champow / mapek) a nie cieszący oko zimny (mapka aram)

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

Chyba sobie jaja robicie. Jak takie coś wejdzie, to możecie łapać mój komputer pod blokiem + oddaje konto za free.

BEZSENS.

8372383248.png
Opublikowano

Oby weszło. Widać, że idą w stronę DotA. Jednak nigdy jej nie dorównają, silnik na którym działa LoL nie może nawet czyścić lamp na światłach Source (silnik DotA 2).

Opublikowano

Jeśli taki ma być SR, to ja oddaje konto w Lolu

Po co ten mroczny klimat? Mi się to nie podoba

Wole normalne, oczojebne kolorki, zwłaszcza na moim monitorze :D

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Mnie się osobiście podoba. Jednak nie wiem jak to wyjdzie z fps na moim laptopie. Myślę, że powinno być w porządku. ;)

Ciekawe jakby wyglądała ta mapka w grze.

343731479829004887779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...