Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

steam/kradzież

grzehe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wymieniałem się z kolesiem eq na metinie za steama.

Podałem mu passy żeby sprawdził czy wszystko jest dobrze a on lognął.

Teraz wpisuje login i pisze, że nie ma takiego konta...

Jest możliwe, że przesz ustawienia nagle zmienił e-mail login hasło wszystko?

Jak tak to steam jest bezmózgowo zrobiony...

Mam szansę jakoś go odzyskać?

Na e-maila dostałem takie coś:

This email message confirms that your Steam account contact email address has been successfully changed.

We are sending this notice to ensure the privacy and security of your Steam account. If you authorized this change, no further action is necessary. If you did not authorize this change, or if you need additional help with your account, please follow this link to the Steam Support site and submit a request for assistance:

http://support.steampowered.com/cgi-bin/steampowered.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=197

Thanks for reviewing this information and helping us to maintain the privacy and security of your account.

The Steam Support Team
http://www.steampowered.com 
Opublikowano

Pisz do supp. Wyłączył ci Steam Guarda i zmienił e-mail. Nie wiem jakim cudem mogłeś być na tyle głupi by dać się nabrać na coś takiego...

Opublikowano

Za debilizm się płaci. Ty zapłaciłeś steamem.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

ale trzeba byc madra glowa zeby dac konto steam/origin na jakis grach co i tak sie znudza bo bys w koncu przestal grac a na steam sie logujesz ciagle

Opublikowano

Takie pytanie mam trochę z innej strony, ty wiedziałeś co robisz? jakie mogą być skutki? czemu dałeś mu najpierw passy? do steam'a? jak się nie mylę to i w metinie można zgłosić oszustwo :)

Opublikowano

Jeżeli steam należał do Ciebie, to powiedz wprost, że zostałeś okradziony. Jeżeli posiadasz jakąkolwiek grę i kod, który aktywowałeś na Twojej platformie, to konto masz z powrotem. W wielkim skrócie, ponieważ będzie czekało Cię wysyłanie zdjęć itd..

Opublikowano

Za debilizm?Od kiedy nieznajomość z funkcjami steama to debilizm może kultury cię mam uczyć?

Wystarczyło napisac tyle co się od kolegi dowiedziałem, że wystarczy mi kod który dostałem przy kupnie i odzyskam steama raz dwa jak tylko do nich napisze :)_

Opublikowano

Za debilizm?Od kiedy nieznajomość z funkcjami steama to debilizm może kultury cię mam uczyć?

Wystarczyło napisac tyle co się od kolegi dowiedziałem, że wystarczy mi kod który dostałem przy kupnie i odzyskam steama raz dwa jak tylko do nich napisze :)_

Bo jesteś debilem, ot co.Dałeś się wyruchać jak polacy podczas powstania warszawskiego

Opublikowano

A ja mam pewne pytanie nt. odzyskiwania konta Steam. Czy jeżeli gry kupowałem przez steam store to co mam w supporcie napisać?

@Edit: Dobra, nie ważne, mam już potwierdzenie zakupu na e-mail

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...