Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołg premium do 11k golda.

lovciayou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio zakupiłem sobie 10623 gold i chciałbym zakupić jakiś dobry czołg premium który dobrze zarabia.

Prosiłbym o podpowiedz jaki czołg premium dobrze zarabia.

Opublikowano

Najlepiej kup sobie Jagodę 8.8. Najlepszy do zarobku w grze, a przy tym tani (tylko 10k).

Opublikowano

Polecam E-35 ;) VIIITier Lowe.

Nie ma takiego czołgu jak E-35, a lowe kosztuje 12k golda. 

Opublikowano

Czepiasz się, a dobrze wiesz że chodziło mu o E-25.

Nie lepiej poczekać, dokupić golda i wziąć od razu T34?

Nie, bo JgTiger 8.8 lepiej zarabia i jest przyjemniejszy? ._.

Opublikowano

Jeżeli nie ma ani jednego TD'ka to nie ma sensu kupować jadzi, bo w bitwę nic nie będzie robił. T34 to dobry wybór, bo posiada więcej penetracji od niektórych dziesiątek.

Ja bym na jego miejscu dołożył do T34.

Opublikowano

Jeżeli nie ma ani jednego TD'ka to nie ma sensu kupować jadzi, bo w bitwę nic nie będzie robił. T34 to dobry wybór, bo posiada więcej penetracji od niektórych dziesiątek.

Ja bym na jego miejscu dołożył do T34.

Jaki X ma mniej niż 248 penetracji? Chyba tylko BatChat25t ze stockowym działem i artyleria.

Opublikowano

E-100? :)

Z działem 12,8cm ma 2mm mniej, a z 15cm ma 10mm. Niewielka różnica, ale spodziewałem się większej penetracji. No i Maus jeszcze.

Opublikowano

Z działem 12,8cm ma 2mm mniej, a z 15cm ma 10mm. Niewielka różnica, ale spodziewałem się większej penetracji. No i Maus jeszcze.

Na 8 tierze masz pene zbliżoną do 10X  wystarczy żeby karać ferdka po nadbuduwie , nawet E100 z golda w nadubduwe można ....

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Na 8 tierze masz pene zbliżoną do 10X  wystarczy żeby karać ferdka po nadbuduwie , nawet E100 z golda w nadubduwe można ....

Tylko że o 40mm mniejszą, co jest naprawdę dużą różnicą.

Teoretycznie tak, ale z praktyki wiem że wcale tak pięknie nie jest.

E-100 w nadbudowę?! Ono ma tam(wliczając kąt) na kadłubie 320 milimetrów pancerza a na wieży 280mm. Jak ty chcesz to przebić, nawet goldem? Oczywiście borsuk przebije na goldzie ze śmiechem, ale normalne czołgi nie mają najmniejszych szans.

Opublikowano

Kiedy zrozumienie ze sa rozni ludzi moga miec inne gusta?

Dla cb przyjemnieszy jes Jgtieter a dla kogos innego T34

Ile masz bitew? Masz juz jakis VIII tier?

Jesli nie to nie kupuj sobie narazie czolgu premium bo szkoda bys na nim lamil i utrudnial druzynie zwyciestwo.

Jesli masz jakis VIII tier i przyjemnie ci sie nim gra to kup taki ktory masz podobny styl gry.

Ale najlepiej poczekaj bo raczej masz za malo doswiadczenia.

860331433165800174608.png

Opublikowano

Kiedy zrozumienie ze sa rozni ludzi moga miec inne gusta?

Dla cb przyjemnieszy jes Jgtieter a dla kogos innego T34

Jesli nie to nie kupuj sobie narazie czolgu premium bo szkoda bys na nim lamil i utrudnial druzynie zwyciestwo.

Jesli masz jakis VIII tier i przyjemnie ci sie nim gra to kup taki ktory masz podobny styl gry.

Ale najlepiej poczekaj bo raczej masz za malo doswiadczenia.

Dla niego lepiej, bo więcej zarobi 8t za słabą bitwę, z 1k dmg, niż na 5t z 2k dmg. Niech się martwi o siebie i wybierze najlepiej jagodę, bo najwięcej nią zrobi.

Opublikowano

Dla niego lepiej, bo więcej zarobi 8t za słabą bitwę, z 1k dmg, niż na 5t z 2k dmg. Niech się martwi o siebie i wybierze najlepiej jagodę, bo najwięcej nią zrobi.

Ale przed VIII tierem nie ma dużych problemów z kasą.

Opublikowano

Ale przed VIII tierem nie ma dużych problemów z kasą.

Może strzelać only gold i mieć problemy :)

Top: Autor chyba nie jest zainteresowany tematem, nie widzę sensu dalszej dyskusji, skoro autor nie odpowiada na pytania. 

Proszę o odpowiedź, bo ważne informacje.

Opublikowano

Jesli nie potrafisz grac TD to dokup tam z 1,5k golda i kup t34 .

Ale to juz zalezy od twojego poziomu grania.

Opublikowano

Jak sobie zarobię, kupie sobie na dniach jg tiger 8.8

Grałem jgtiger zwykłym i czołg był rewelacyjny, chowasz dolną płytę i jesteś niczym maus.

Jgtiger 8.8 to jeden z najlepszych zarabiaczy, spamerskie działo, dobra górna płyta i od razu mam na niego załogę 5 perków :D

T34 dla mnie jest zbyt słaby, może dla tego, że nie mam załogi. Nie lubię czołgów, które długo ładują i mają słaby kadłub.

Mam IS-6 i jest lepszy na esl, drużynowe itp.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Tylko że o 40mm mniejszą, co jest naprawdę dużą różnicą.

Teoretycznie tak, ale z praktyki wiem że wcale tak pięknie nie jest.

E-100 w nadbudowę?! Ono ma tam(wliczając kąt) na kadłubie 320 milimetrów pancerza a na wieży 280mm. Jak ty chcesz to przebić, nawet goldem? Oczywiście borsuk przebije na goldzie ze śmiechem, ale normalne czołgi nie mają najmniejszych szans.

Pancerz tam sie wacha od 280 do 290 a peny mamy 297 z golda ...

Sprawdzaj następnym razem info ... 320 a po skatowaniu .

Autor sie chyba tm tematem nie interesuje ...

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Pancerz tam sie wacha od 280 do 290 a peny mamy 297 z golda ...

Sprawdzaj następnym razem info ... 320 a po skatowaniu .

Wiesz, sprawdzałem Tank Inspectorem a on uwzględnia kąt, normalizację, pancerz warstwowy i podobne pierdółki. Informacje o dokładnej wartości pancerza zawsze daje po sprawdzeniu przez Tank Inspector.

Opublikowano

Ja też i mi pokazałco innego ...

NIe wiem jak ty to sprawdzasz ale ja mam dajel od 279 do 302 więc nie wiem gdzie ty widzisz swoje 320 chyba na jazmie .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Na jarzmie waha się od 350 do 700.

A tutaj widzę nawet nie 320, a 340.

4qlkp3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...