Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Delbox

Gość aras056092

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie chciałbym sobię zainstalować delboxa i mam 1 prośbe i 1 pytanie :

1. Chciałbym sobię zainstalować oficjalnego delboxa tylko zapomniałem linku , bym poprosił o link oficjalny od IDelti.

2. Jeżeli zainstaluje delboxa to będe mógł normalnie grać na innych serwach . Jeżeli tak to kiedy wejde na serwer to będe miał wszysztko normalnie ?

Opublikowano

Szukam odp na wszysztkie pytania ten kto to zrobi dostanie like i „najlepsza odpowiedź” .

Opublikowano

To jest oficjalna strona Delita, jednak najnowszego delboxa jeszcze nie udostępnił http://www.delbox.pl/ . Delbox stworzy ci osobnego launchera minecraft, jeśli chcesz wejść na serwer na czystym minecrafcie, to po prostu odpalisz swojego starego launchera minecraft, w którym nic przez delboxa nie zostanie zmienione. Natomiast jeśli wejdziesz na multiplayer za pomocą launchera delboxa, to wątpię, żeby wpuściło cię na jakiś serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...