Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się grać"?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja osobiście N I E P O L E C A M

Waży dosyć dużo,dużo nawalonych rzeczy.

Pozdrawiam.

PS.Ale jak wolisz!

50/100/150/200/250/300/400/500/600/700/800/900/1 000

Opublikowano

Oczywiście, że tak... Jest to bardzo rozbudowana gra z ciekawą historią. 

Jest multum graczy. Przykładowy ss: (znajomego) 

574651_373177796089552_1175966766_n.jpg

simply.4557.gif

Opublikowano (edytowane)

Ja osobiście N I E P O L E C A M

Waży dosyć dużo,dużo nawalonych rzeczy.

Pozdrawiam.

PS.Ale jak wolisz!

Wczoraj pobierałem wowa 22gb, to jest dużo ? Mamy rok 2014 nie 2004. Gra posiada olbrzymi content, świetny endgame. Prawdziwy król rynku mmorpg. Polecam.

Sam osobiście gram w mmo od wielu lat a jedynie WOW był i jest mnie w stanie zatrzymać na więcej niż przeciętne mmo. WOW się nie nudzi po wbiciu max lvl, jest co robić dla graczy PVE i PVP.

Edytowane przez Aidou
Opublikowano (edytowane)

World of Warcraft jest to podstawowy tytuł dla każdego gracza, jeżeli nie spędziłeś chociaż roku w tej grze, to nie wiesz nic o MMORPG. Również jeżeli Ci się nie podoba i jesteś typowym "hejterem", któremu mama nie chciała opłacić abonamentu i zraziłeś się prywatnymi serwerami - wtedy też nie wiesz nic o MMORPG, gdyż obecnie każda z gier jest wzorowana na rozwiązaniach z wowa.

Oczywiście, że się opłaca. Dodatkowo, aby grać nie trzeba pobrać wpierw całej gry, można zacząć przygodę już w trakcie pobierania. Za jakiś czas wychodzi dodatek, dzięki któremu większość starych wyjadaczy powróci, wprowadzi on również m.in system zamków gildyjnych.

Edytowane przez Wifi Streamer
Opublikowano

Dużo masz tego w internecie, gra ma do zaoferowania ogrom bardzo zachęcających rozwiązań, dlatego nie wiadomo co konkretnie Ciebie przekona. Wysyłam przykładowego latającego mounta, którego możesz mieć, oczywiście są dziesiątki różnych. 

To jest ukryta treść, proszę

Musisz też wiedzieć, że niektórzy błędnie pojmują fenomen tej gry, dziwią się, że skoro jest stara, to czemu gra tyle osób. Otóż, gra miała swoją pierwszą wersję już dawno, jednak co chwilę dochodzą nowe dodatki, w których nawet przebudowują stare krainy.

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...