Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O co chodzi w grze? Jaką rasę wybrać?

kanohren21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka dopiero co zainstalowałem Aiona i powiedzcie mi.. 

• o co tutaj chodzi
  • jaką strone wybrać (rase)
  • czy ta gra jest nastawiona na platnosci (np. bez wydania pieniedzy nie bede mogl latac)
  • I JAKIES TIPY :) czyli podpowiedzi
DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

Podpinam się do pytania.

1. Oglądając gameplaye na youtubie, nawet jak ktoś zaczynał grę widziałem, że nie miał problemu z potworkami. Używał skilla + 1 autoatak i tyle. Ja przy pierwszych potworkach traciłem połowę hp :P

Mam aktualnie 12 poziom, wybrałem Rangera. (zwiadowca, łucznik), już jest z tym lepiej. W każdym razie prosiłbym o jakieś rady. Na czym się powinienem skupiać, jakie itemy dobierać, co gdzie jak. Każda rada jest cenna :)

2. Do tej pory cała gra polega na bieganiu od misji do misji, od npc do npc. Czy to się zmieni? Jeśli tak to kiedy? Robi się to uciążliwe, gra przestaje mi się podobać, chociaż wydaje mi się całkiem dobra, nie chcę się zniechęcić pierwszych lvlach.

Z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

1. Głownie to walczysz z potworami, graczami i wykonywanie zadań, za które dostajesz itemy, doświadczenie, kasę. Ulepszasz przedmioty i postać szkoląc ją w kilku kierunkach (zbieractwie, kowalstwie, alchemii, gotowaniu i krawiectwie).

2. To już zależy od Cb. Która bardziej Ci się podoba to ją wybierz.

3. Po części  tak, ale można grać bez wydawania realnych pieniędzy.

4. Zajrzyj tutaj: http://www.mpcforum.pl/forum/727-aion-online-poradniki/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...