Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Youtube - bez szans !?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich tutaj zgromadzonych !

Chciałbym się podzielić z wami pewną sytuacją pewnie dobrze wam znaną i żebyście wyrazili swoje zdanie na ten temat .
Jak wiadomo teraz tak zwane "wybicie się" na Youtube jest nie możliwe a przynajmniej większość tak uważa , kiedyś było inaczej pierwsza osoba która miała HD i miała dobry głos do nagrywania po tygodniu miała przeszło 500 widzów i teraz też jest to do osiągnięcia ale szanse są bardzo małe i trzeba mieć dobry,oryginalny pomysł  .

Znam wiele przypadków i osób nagrywających którzy nagrywają już dość długi czas a nie ma żadnych skutków ,zero wyświetleń i subskrypcji.

Mogę tutaj podać również własny przypadek jestem już dość długi czas na YouTube i wiem jak to wszystko wygląda i że jest trudno ale próbuję coś osiągnąć w tej branży YouTube jeżeli tak to mogę nazwać i się nie poddaję ,ale już zaczynam tracić wsparcie i chęci .

Co sądzicie o tym YouTubie i jak to wszystko wygląda waszym zdaniem ? 
Sądzicie że da się wybić na YouTube ? 

-jeżeli tak to podajcie rady dla początkujących ( może i powróci do mnie przez to chęć doskonalenia się )

Dziękuję za uwagę !
Trixon .

Opublikowano

Jak jest Minecraft i nieciekawy komentarz to nie ma subów i wyświetleń.

A jak ktoś ma ciekawy kanał to i tak z rok trzeba poczekać na parę tysięcy subów.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Wybić mozna sie jeszcze na co przykladem jest 5sposobow na... Ktorzy w krotkim czasie osiagneli dosc duza ogladalnosc.

Co do nagrywajacych gry to juz po prostu za duzo tego tym bardziej ze byle kto probuje sie wybic.

Opublikowano

Witam wszystkich tutaj zgromadzonych !

Chciałbym się podzielić z wami pewną sytuacją pewnie dobrze wam znaną i żebyście wyrazili swoje zdanie na ten temat .

Jak wiadomo teraz tak zwane "wybicie się" na Youtube jest nie możliwe a przynajmniej większość tak uważa , kiedyś było inaczej pierwsza osoba która miała HD i miała dobry głos do nagrywania po tygodniu miała przeszło 500 widzów i teraz też jest to do osiągnięcia ale szanse są bardzo małe i trzeba mieć dobry,oryginalny pomysł  .

Znam wiele przypadków i osób nagrywających którzy nagrywają już dość długi czas a nie ma żadnych skutków ,zero wyświetleń i subskrypcji.

Mogę tutaj podać również własny przypadek jestem już dość długi czas na YouTube i wiem jak to wszystko wygląda i że jest trudno ale próbuję coś osiągnąć w tej branży YouTube jeżeli tak to mogę nazwać i się nie poddaję ,ale już zaczynam tracić wsparcie i chęci .

Co sądzicie o tym YouTubie i jak to wszystko wygląda waszym zdaniem ? 

Sądzicie że da się wybić na YouTube ? 

-jeżeli tak to podajcie rady dla początkujących ( może i powróci do mnie przez to chęć doskonalenia się )

Dziękuję za uwagę !

Trixon .

Youtube to nie tylko nagrywanie :P 

Teraz na kanał trzeba mieć oryginalny pomysł ale jak i się promować w pewien sposób, może najlepsza opcją to nie jest ale zawsze to w czymś pomaga :P

Chociażby fora lub dogadać się z innymi osobami :P

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Żeby osiągnąć coś na yt trzeba mieć, to coś, byle kto się nie wybije, jeżeli jesteś odpowiednim człowiekiem do tego, musisz zareklamować swój kanał (jeżeli nagrywasz minecrafta czy inne tego typu gówno to idź i nie wracaj !)

Opublikowano

w Youtube nie zależy tylko w nagrywaniu żeby zadawalać innych jeśli chcesz się wybić to rób jakieś konkursy , live :)

Opublikowano

Youtube to nie tylko nagrywanie :P 

Teraz na kanał trzeba mieć oryginalny pomysł ale jak i się promować w pewien sposób, może najlepsza opcją to nie jest ale zawsze to w czymś pomaga :P

Chociażby fora lub dogadać się z innymi osobami :P

Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie "jak się wybić"

Opublikowano

Teraz żeby wybić się na YT trzeba robić głupie rzeczy / żarty.

Na przykład koleś podrabiał klocucha nabił 5.000 subów po czym napisał że zamyka kanał i zrobił normalne konto gdzie nagrywa minecraft (ma już 500 subów)

@maciej

Może źle tagujesz filmy? :P

Opublikowano

Nie rozumiem tej logiki na Youtube ... ja się męczę nagrywam serie i gry które mi się podobają a taki inny człowiek X nagra minecrafta i podpierdala publiczność i ja mam 8 widzów a on 150 w jeden dzień chociaż kreatywnością mam przewagę .... LOGIKA YOUTUBE

Opublikowano

Zauważyłem że nagrywasz same nowości, lub bardzo znane produkcje - czasem warto nagrać jakieś mniej znane gry, ponieważ ludzie którzy chcą oglądać nowości robią to u swoich ulubionych i znanych youtuberów.

Może jakieś DayZ? Sam nie wiem :P Na pewno nie chciałbym oglądać strategii xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...