Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3 pytania o GG i laserkach

Gość aras056092

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Ile około zdobył bym części do alfy mając 40 energi ? I po ile dawać np.5,10,100 energi

2.Jak najszybciej zdobyć energie do GG

3.Jak najszybciej i najwięcej zdobyć x4.

Aha tylko mi chodzi bez wydawania pieniędzy ;)

Konto:

Goliat,sprreadh(czy jakoś tak)

2 hale

8 irysów

Full lf3 w statku pecie i dronach w golcu a w tym drugim mam słabo z laserkami ale na sperum mam ok.280 k osłonki i mogę jeszcze uzyć formacje barjery a o sperum nie muszę się martwić :)

I mam jagby co w fabryce HH 5 namierzen rakiet.

Opublikowano

1. Mało (nie powiem dokładnie ile bo to zależy od szczęścia)

2. Boxy/Palladium

3. Robiąc wrota

A i taka mała rada składaj zety :)

Opublikowano

1. Mało (nie powiem dokładnie ile bo to zależy od szczęścia)

2. Boxy/Palladium

3. Robiąc wrota

A i taka mała rada składaj zety :)

Palladium a na jakiej najlepiej mapie ?

Zeta a jakie tam są alieny i czy dałbym rade ?

Opublikowano

1. z 40 energii może wypaść z 4/5 części albo wcale, ale jak up powiedział to zależy od szczęścia. Najlepiej dawać po 5x energii.

2. Są teraz eventowe boxy więc zbieraj je. Z nich szybko wypadają energie. A i na kosmicznej piłce też szybko leci urka i energie do gg (za 1 skrzynke dostajesz 10 energii, 150+ uri, kupony na naprawe, skoki, kredyty

3. Wrota (zeta łatwa i dużo białki.)

Palladium zbiera się na 5-3 (zależy jaka firma)

Zete dasz z palcem w dupie tylko musisz spędzić trochę czasu bijąc alienki. Mało zadają ale mają sporo hp (np. devo)

Zeta szybko się składa mimo że potrzeba 111 części

Opublikowano

1. z 40 energii może wypaść z 4/5 części albo wcale, ale jak up powiedział to zależy od szczęścia. Najlepiej dawać po 5x energii.

2. Są teraz eventowe boxy więc zbieraj je. Z nich szybko wypadają energie. A i na kosmicznej piłce też szybko leci urka i energie do gg (za 1 skrzynke dostajesz 10 energii, 150+ uri, kupony na naprawe, skoki, kredyty

3. Wrota (zeta łatwa i dużo białki.)

Palladium zbiera się na 5-3 (zależy jaka firma)

Zete dasz z palcem w dupie tylko musisz spędzić trochę czasu bijąc alienki. Mało zadają ale mają sporo hp (np. devo)

Zeta szybko się składa mimo że potrzeba 111 części

5-3 to jest ta mapa w której jest ten duzy obszar na paladim ? (jestem w EIC)
Opublikowano

Jeżeli grasz na serwerze PL3 to jako EIC sobie tam nie wlecisz. MMO zajmuje palke.

Jest jeszcze palladium na mapie 5-1, ale tam jest tyle paladium że pożal się boże. Znajdziesz z 1 palladium na 1 minute.

Opublikowano

Jeżeli grasz na serwerze PL3 to jako EIC sobie tam nie wlecisz. MMO zajmuje palke.

Jest jeszcze palladium na mapie 5-1, ale tam jest tyle paladium że pożal się boże. Znajdziesz z 1 palladium na 1 minute.

Jestem w Amerykański glob 4 wiesz jak tam jest z 5-3 ? I le było potrzeba palladium na jednąm energie bo zapomniałem.
Opublikowano

15 palladium = 1 energia, a co do pytania o 5-3 to podleć sobie i zobacz najwyżej stracisz 1 kupon :)

Nie wiem może się myle ale naprawa statku jest za darmo .

Przy najmniej na amerykański globie 4 jest cały czas za darmo ;) nie wiem jak u was...

Opublikowano

1.Masz 40 energii to daj 100x. Logika... -.-

Tak może frytki do tego :D
Opublikowano

1. Polecam klikac po 1 energii i od.razu gdy masz multiplikator to zaznaczasz i klikasz

2. Palladium, ew. boxy

3. Rób zety a przy okazji mozesz trafic havoki.

1360865668-U643884.png

Sygna by @Syndicate

Pomogłem? Daj Like!

Opublikowano

1. Polecam klikac po 1 energii i od.razu gdy masz multiplikator to zaznaczasz i klikasz

2. Palladium, ew. boxy

3. Rób zety a przy okazji mozesz trafic havoki.

Po 1 energii ? przecież to nie ma sensu... czyli jak ktoś będzie miał 2x to odrazu ma to użyć?

Mi jak zawsze brakowało części do gg (np. 4 części do alfy) to brałem po 4x żeby odrazu dostać części i za którymś razem trafiałem. Nie polecam używać multiplikatora na 2x bo to nIe ma jakiegokolwiek sensu. Najlepiej używać jak się ma 5 multiplikatorów. A i energie też klikać 5x bo jak ktoś ma 300 energii to ma klikać po 1 ?

Opublikowano

Po 1 energii ? przecież to nie ma sensu... czyli jak ktoś będzie miał 2x to odrazu ma to użyć?

Mi jak zawsze brakowało części do gg (np. 4 części do alfy) to brałem po 4x żeby odrazu dostać części i za którymś razem trafiałem. Nie polecam używać multiplikatora na 2x bo to nIe ma jakiegokolwiek sensu. Najlepiej używać jak się ma 5 multiplikatorów. A i energie też klikać 5x bo jak ktoś ma 300 energii to ma klikać po 1 ?

Akurat klikaniem po 1 latwo trafic ostatnie czesci - zawsze jak mi 1 w zecie brakuje to klikam po 1 i wskakuje , na darkorbit wikia bylo tez wspominane ze po 1 z multi x2 jest najbardziej oplacalne.

1360865668-U643884.png

Sygna by @Syndicate

Pomogłem? Daj Like!

Opublikowano

Gdyby mi też brakowało 1 cześć to też bym robił po 1 ale mi brakuje ok.12 . I jeszcze jedno pytanie gdzie jest najwięcej palladium (mapa) ?

Opublikowano

Gdyby mi też brakowało 1 cześć to też bym robił po 1 ale mi brakuje ok.12 . I jeszcze jedno pytanie gdzie jest najwięcej palladium (mapa) ?

5-3 w mgielce na dole mapy

1360865668-U643884.png

Sygna by @Syndicate

Pomogłem? Daj Like!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...