Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra nie działa po restarcie

bedebocic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam patrzyłem tutaj na tematy ale nie znalazłem podobnego problemu do mojego a mianowicie mam taki problem iż mam zainstalowanego skilla gram sobie normalnie jak już zamknę grę i chce ją ponownie uruchomić to nie mogę włącza się normalnie klikając graj w tym oknie od gameforga szuka patchów odpala normalnie okno gry ładują się te dwa paski po czym klikam start i w dolnym prawym rogu pobiera się ten paseczek malutki w tym obrazku po czym znika i nic się nie dzieje gra nie odpala a w menadżerze zadań nie mam tego pliku DFUBG a jak wchodzę do folderu z grą to usuwam ten pliczek o nazwie XAPOFX1_4 i też to nic nie daje więc proszę o jakąś pomoc

Opublikowano

zainstaluj win 7 wersje prof albo ultimate

do tego net fromeworka 4,5, visual c++ 2008/2010 x86 oraz x64, zainstaluj directx 9.0c, sterowniki od czipstetu plytu oraz sterowniki od grafiki ;) oraz zainstaluj wersje skilla z forum, nie pamietam ale ktos tutaj wrzucal skilla bez koniecznosci instalowanie gameforga live :)

podziekujesz pozniej

to alternatywa zawsze pomaga

b421ea0bef5eb630m.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...