Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Amatorski Layout Metin2

_Slazix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<->

<->

<->

<->

<->

<->

<->

<->

<->

<->

<->

<->

<->

<->

<->

Witajcie, jako iż wczoraj nie miałem co robić z powodu braku internetu w nocy, zobaczyłem co mam na komputerze i posklejałem layout do strony Metin2.

Jest to moja pierwsza praca, wiem że nie wszystkie elementy są moje ale miałem je na komputerze to użyłem, chyba autorzy nie będą mieli mi za złe.

Wygląd:

3lkzrd.jpg

Download:

www.cs-damantis.pl/Brazowy_Slazi.zip

Skan:

h81ebr.jpg

Opublikowano

No jak na pierwszy raz to nawet ładny ten layout. Ja nie skorzystam z niego, ale może komuś się przyda :)

Napisz do mnie, jeżeli potrzebujesz patcher'a.

Opublikowano

Nie powiem że zły. z tego paska na środku można by zrobić status albo panel logowania ;) kolor Background'u gdyby był czarny to lepiej by to wyglądało :)

nlcEZxg.png

Opublikowano

Pomysł fajny, troche wykonanie podrasować i by było na prawde dość ciekawe ;)

Jakie wymiary stosowałeś podczas tworzenia go?

Specjalista
Opublikowano

Wykonanie dobre,lecz trochę uboga ta praca,można coś tam jeszcze dodać i bd gitara.

Lecz plusa zostawiam za własną prace!

Pozdrawiam. 

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Pomysł fajny, troche wykonanie podrasować i by było na prawde dość ciekawe ;)

Jakie wymiary stosowałeś podczas tworzenia go?

Ogólnie to otwórzyłem jakieś psd z epvp i zobaczyłem poprostu jak to tam jest i potem już samo się robiło :)

nie wiem dokładnie jakie wymiary, a nie mam jak teraz sprawdzić bo chwilowo nie mam ps na kompie.

Opublikowano

Pomysł = balmora, bardzo bardzo podobne.

wykonanie takie se, mi sie nie podoba

Błąd :>

Pomysł brałem z Stron Balanti/Restii bo te zapadły mi najbardziej w pamięci :)

Opublikowano

Błąd :>

Pomysł brałem z Stron Balanti/Restii bo te zapadły mi najbardziej w pamięci :)

moze i tak, ale i tak jest wielka pustka na dole strony, i za małe boczne elementy.

Opublikowano

moze i tak, ale i tak jest wielka pustka na dole strony, i za małe boczne elementy.

Rozdzielczość/rozmiar jest dobry. Elementy mieszczą się w granicy 960px szerokości. Dodatkowo można, z tego co widzę pociąć to bez problemu na małe, powtarzalne "n" razy elementy. Tak samo środek. Stopka w tym wypadku może być ruchoma, co za tym idzie nie musi być tyle wolnego miejsca na dole. topy środkowe też da się "wydłużyć". Brakuje kilkudziesięciu elementów, między innymi hoverów i barów, ale jak ktoś chociaż odrobinę ogarnia photoshopa, czy nawet gimpa, to może sobie sam dorobić.

Opublikowano

Rozdzielczość/rozmiar jest dobry. Elementy mieszczą się w granicy 960px szerokości. Dodatkowo można, z tego co widzę pociąć to bez problemu na małe, powtarzalne "n" razy elementy. Tak samo środek. Stopka w tym wypadku może być ruchoma, co za tym idzie nie musi być tyle wolnego miejsca na dole. topy środkowe też da się "wydłużyć". Brakuje kilkudziesięciu elementów, między innymi hoverów i barów, ale jak ktoś chociaż odrobinę ogarnia photoshopa, czy nawet gimpa, to może sobie sam dorobić.

Dzięki za opinie z twojej strony :) Jak narazie sie dopiero ucze i jak mówiłem ten layout robiłem z nudów może jak bedzie mi się chciało to zrobie jakiś z wszystkimi buttonami itp :)

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...