Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 WIELKIE PROBLEM (WZNAWIAM TEMAT)

ExXxtraxXxiox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem wczoraj FIFĘ 14 żeby pograć w Ultimate Teamarrow-10x10.png. Wcześniej miałem pobrane FIFA World, ale fifę kupiłem z tego powodu żeby nie wyświetlał mi się komunikat "podczas nawiązywania połączenia z fifa 14 ultimate team wystąpił błąd" I co? W fifie 14 jest to samo! Chociaż myślałem, że serwery fifa world nie działają ponieważ dużo osób to pobrało myliłem się ... Chyba zrobiłem już wszystko co możliwe:

1. Zainstalowałem update

2. Wyłączyłem zaporę (z portami nie powinno być problemu bo je się dodaje do zapory

3. Wyłączyłem avasta podczas grania

4. Nie przeinstalowywałem bo wczoraj dopiero co zainstalowałem fifę i to nie miało by najmniejszego sensu

5. Mam nesotradę

6. Aktualnie mam podłączony modem wifi do komputera

7. Na stronie głownej mojego ip w Serwery lan jest dodany następujący port:

Ea Tunnel UDP 3659 3659 IP. 192.168.1.10 (moje)

8. Hamachi mam odinstalowane

Najlepsze jest to że ten komunikat wyświetla mi się po meczu. Kiedy mają być pokazane oceny zawodników. Coinsów mi nie zalicza, ale resztę dostaje i PD też. Tylko mecz się nie zapisuje i muszę grać od nowa. Tyle kasy w pizdu :C A mogłem kupić wiedźmina ...

FC_Barcelona_Signature_by_Newbkilla.jpg

Opublikowano

Też mam ten problem od czterech dni nie moge połączyć sie w FUT z żadnym przeciwnikiem ciągel pisze "błąd łączenia z gra" albo "przeciwnik opuścił mecz"

64l7.png

Opublikowano

Ogólnie to gram w Pesa bo od dzieciństwa uważałem, że fifa to gówno, ale postanowiłem się przenieść na fifę żeby se pograć w Ultimate Team. To już tryb kariery w pesie jest lepszy bo masz opcje "domyślny skład trybu kariery" czyli coś w podobie uta tylko dostajesz słabych zawodników

Opublikowano

Gdybym wiedział ze bede miał takie problemy z ta gra to nigdy bym jej nie kupił i teraz nie wiem co mam robic czy to odemnie zalezy ze z nikim sie nie moge połaczyc czy to od EA napisałem juz 2 posty na 2 forach, maila do EA,przeinstalowalem Fife  i nic .... ciekawe ile bede jeszcze czekał na jaka kolwiek pomoc :(

64l7.png

Opublikowano

Uporałem się z tym problemem!

1. Zmieniłem nazwę komputera z "Komputer-władcy" na "Komputer władcy"

2. Usunąłem wszystkie programy które tworzą ip np. COMODO, PrivateTunnel

PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE TEMATU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...