Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadnę ?

kaaramba12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po tych 10 meczach dostałem się do brazu I , potem wbiłem się do silvera V  , zagrałem tam trochę meczy ( jakieś 20 ) i teraz mam 0 Pkt . Pytanie jest takie czy jak zagram kolejny mecz i przegram to spadnę do brązu I ?

Opublikowano

@FanBoj disa - Dobrze mówisz. Wszystko zależy od twojego MMR. Tak samo była kiedyś plota, że nie można spaść np. z Platyny V czy też Golda V. Wszystko jest możliwe i zależne od twojego MMR, więc bierz się do roboty.

Aha no i nie ma żadnych powiadomień. Jedyne powiadomienie to jest takie z informacją, że spadłeś xD

graphic.png

Potrzebujesz pomocy ?

Napisz, spróbuję ci pomóc !

Opublikowano

@FanBoj disa - Dobrze mówisz. Wszystko zależy od twojego MMR. Tak samo była kiedyś plota, że nie można spaść np. z Platyny V czy też Golda V. Wszystko jest możliwe i zależne od twojego MMR, więc bierz się do roboty.

Aha no i nie ma żadnych powiadomień. Jedyne powiadomienie to jest takie z informacją, że spadłeś xD

Nie plotki, bo kiedyś nie można było. A po drugie jest powiadomienie, udowodnię to wycinkiem z patch noter notes 4.1:

1393777794-U403957.png

A tak to jeżeli masz MMR odpowiednie na tą ligę to po ok. 5 grach powinno ci przyjść powiadomienie że nie jesteś bezpieczny.

928011413476457403957.png

Opublikowano

Nie pisz głupot jak nie masz o czymś pojęcia. 

W tegorocznym sezonie, gracze mogą spaść ligę niżej jeśli przez pewien czas będą ciągle przegrywać i reprezentując przy tym niższy poziom niż ich obecna liga. Zostaniecie odpowiednio poinformowani przed faktem, jeśli miałoby dość do spadku rankingu, jednak wierzymy, że poprawi to poziom rozgrywki w piątych dywizjach.

# Up szybszy

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Ja jak spadłem z g5 do s1, to nie dostawałem wcześniej info ;)

Przegrałem 5 meczy z 0pkt. 

Także nie dostałem info. Proszę mi nie wpajać, że piszę głupoty. Piszę to co dzieje się z praktyki.

graphic.png

Potrzebujesz pomocy ?

Napisz, spróbuję ci pomóc !

Opublikowano

Zawsze przed każdym spadkiem do niższej Dywizji, dostajesz informację od serwera, że możliwy jest Twój spadek, jeśli nie poprawisz swojego MMR. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...