Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnośnie Serwera - Dedyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was i od razu przejde do rzeczy, planuje postawić serwer dedykowy - medium, z racji że nigdy nie robiłem dedyka jedynie chamahi chciałbym Was zapytać czy dedyka mogę postawić na gotowych plikach serwerowych i jak tak to jakich, czy też musze swoje?

Z góry dzięki jeśli pomyliłem dział to przepraszam :)

Opublikowano

Tak możesz na gotowych plikach postawić serwer. Pliki sam sobie musisz dobrać . 

Pliki Warum by Sasori są dobre właśnie pod serwer [Easy/Medium] Dużo map nowych map, bossów, broni, zbroi i ulepszaczy :).

A jak chcesz sam robić to pliki by Terenzo, wtedy masz jak metin2.pl i edytujesz sobie, dodajesz co chcesz . 

DPFt2G3.png

Opublikowano

Autor tematu terenzo nie zezwala na re up. Wiec musisz w czesciach pobierac.

Co do plikow to polecam samemu zrobic pozmieniac, bo jak gotowiec to nikt nie zagra i to na dedyku. Gotowiec przejdzie na hamachi jeszcze ale nie na dedyku.

Opublikowano

no dobra a skąd pobiore te części? tych plików nie używałem nigdy ani nie słyszałem

http://www.mpcforum.pl/topic/768196-czyste-serverfiles-by-terenzo/

@Sorry, up pierwszy, a daliśmy w tym samym czasie xD

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

dzięki, jeszcze mi powiedz na jakim kliencie mam to instalować 

W temacie masz clienta do pobrania :P

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Tam masz klienta pobierz tego co jest i bedzie git. Jakies pytania to na PW bo spam sie robi .

@up xDDDDD byles 1 o sekunde ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...