-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
patrykowonn
patrykowonn
Witam.
Sytuacja miewa się tak... ustawiłem sobie (około 6 miesięcy temu, może mniej) na folder szyfrowanie (PPM > Właściwości > ogólne > Atrybuty: Zaawansowane > Szyfruj zawartość aby zabezpieczyć dane), nazwa folderu i plików w nim zmieniła się na zielono. Teraz niedawno zmieniłem hasło do użytkownika na którym ustawiłem szyfrowanie, ale hasło zmieniłem trochę dziwny sposób bo zalogowałem się na innego użytkownika i przez niego zmieniłem hasło. Teraz chciałem otworzyć wcześniej zaszyfrowany plik i wyskakuje okienko z napisem "Odmowa dostępu". Gdy szyfrowałem dane nie dużo wiedziałem na ten temat, więc teraz mam problem, jakby tego było mało to usunąłem certyfikat który blokował ten plik.
Oby dwa konta mają uprawnienia Administratora.
I moje pytanie to czy jest jeszcze jakaś szansa odzyskania tych plików, próbowałem na wiele sposobów, ale się nie udało. Proszę o pomoc.
Pliki które chce otworzyć to ".txt" i ".png"
System: Windows 7
POZDRAWIAM KURWA BLEEEH, PATRYK.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.