Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Thresh

DenitoV2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam warto kupować Thresha, jak fajnie gra mi się blitzem ? ;)

Aktualnie mam lekko poand 2 tys PZ, bo kupiłem nie dawno Rene i nie wiem czy warto Thresha kupować;)

battles,proportional,340,200,a28e3cd5e1c

Opublikowano

Thresh? Lepsza wersja Blitza, według mnie. Bardzo często pickuje się go na rankedach, jeden z lepszych jak nie najlepszych supportów w czwartym sezonie. Q jak u blitza, nawet dłuższe, escape sojusznika z W, która daje dodatkowo tarczę, E dzięki czemu podstawowe ataki zadają dodatkowy DMG w zależności od tego jak długo nie będziemy atakować (pasywna umiejętność) oraz umiejętność użytkowa działa na zasadzie odepchnięcia lub przyciągnięcia przeciwnika (wybija lekko w powietrze - tutaj nie jestem pewien) no i ostatni skill czyli R, tworzy sześciokąt gdzie każda ściana zadaje obrażenia oraz spowalnia przeciwników (dobra rzecz do uciekania)

Opublikowano

Thresh aktualnie najlepszy Support w s4 , 

Kontruje Leone i ogarniety gracz nim wykieruje gre :)

Niestety jest trudny , Wedlug mnie najtrudniejszy support .

Ma wysoki Skill Cap .

Odpowiem tym ssem na twoje pytanie :P

Moja ostatnia gra threshem :

Untitled10.jpg

3-1-46

Edited_1.png

Opublikowano

Thresh bije o głowę blitza :) szczególnie gdy na low elo rankedach często blitza banują 
Hook który daję unieruchomienie i kawałek przyciąga, to wystarczy po spoke'ować enemy adc, gdy już się wbijasz nie ma zlituj Dash z "Q" to championa Slow z "E" na dobitne 99% slowa z ulta nie ma szans na przeżycie :)

Opublikowano

S3:

z79a44.jpg

S4:

ldwta5.jpg

Kupuj go, w niższych dywizjach bana nie dostaję więc masz free picka. Polecam, można wygrać grę dobrą inicjacją. Po Threshu kup sobie Leone, także dobry support. ;)

he?

Opublikowano

Dziękówka, już wiem że go kupuję tylko PZ jeszcze dużo brakuje ;)

edit: Bliztem mi się bardzo fajnie się gra, więc Thresh powinnien być roz***** system ;)

battles,proportional,340,200,a28e3cd5e1c

Opublikowano

Już zdecydowałeś o kupnie, ale podam Ci jego zalety

• Grab/Przyciągnięcie
  • Dodaje ADC mobilności, dzięki latarni ( wychodzą ładne plays'y )
  • Podrzucenie/Odrzucenie + slow
  • Ultimate spowalniający i zadający dobry DMG, ale na początku
  • Świetny inicjator Team Fight
Opublikowano

Offensywnego? Hmm lepiej się w to nie bawić.

Treshem opłaca się taki bulid

Merce > Dowolny item na suppa ale polecam ten z przyśpieszeniem > Sunfire > Omen > Ten item z wardami > Warmorg/Kolczuga

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...