Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CZYM NISZCZYĆ?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :} Ostatnio sobie pykałem na różnych skryptach i nagle puff, wszystko przegrywam, mam 5 lose z rzędu, jeszcze jeden mecz w dół i spadam do silver 3 :/ Polecili byście mi jakąś masakrycznie dobrą postać do gnojenia wszystkich? + build i ogólne info, bo zaraz nie wytrzymam :) Taki skrypt, który wystarczy mi do golda :D Dobre odpowiedzi będę nagradzał lajkami :3

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

Syndra , budujesz kielich dfg , rabadaba i zazwyczaj gra sie konczy . Skrypty to Syndra Combo by HunteR , freaking good evade , Sida auto carry :revamped . Lasthituje za ciebie , trzymasz spacje  Niszczysz !

Opublikowano

Syndra , budujesz kielich dfg , rabadaba i zazwyczaj gra sie konczy . Skrypty to Syndra Combo by HunteR , freaking good evade , Sida auto carry :revamped . Lasthituje za ciebie , trzymasz spacje  Niszczysz !

Heh, to widocznie muszę zacząć zbierać na Syndre ;/ A polecisz mi coś innego na czas, aż uzbieram na nią?

Opublikowano

Katarina , LeBlanc , ogolnei do lb skrypt ktory jest w bolu odrazu , poniewaz trzymasz spacje , to wywale cale kombo i naciskasz w  , wracasz i wiesz , easy <3 

Opublikowano

Katarina , LeBlanc , ogolnei do lb skrypt ktory jest w bolu odrazu , poniewaz trzymasz spacje , to wywale cale kombo i naciskasz w  , wracasz i wiesz , easy <3

A kate TSB czy Combo? Która lepsza twoim zdaniem? :D

@Edit A co sądzisz jeszcze o Glory Ryze?

Opublikowano

Polecam The Sinster Blade katarina

pare moich gier ;)

03724866276177185451.png  w tym 2 penty

Opublikowano

Glory Ryze też jest super. Bardzo łatwo zdobywasz nim linię 

Ogólnie polecam katarinę. Wystarczy dobrze wejśc w TF-a i masz ACE. Łatwo..

Dawniej Mounthains... :/

Opublikowano

Tak jak wyzej, zbieraj na syndre + vip + skrypt od beasty. Na midzie niszczy wszystko (z vel koza chwilowy problem, FGE nie unika jego sklilli). Wczoraj wbilem do bazy przeciwnika, 2vs 1 syndra, jeb duble, cofam sie (mialem ok 30-35%hp) leci WW, ult na mnie, jeb jeb... tryple... lux z ulta, ale miss, dobrze, ze flash miala bo prawie quadra.

Mysle tez o TOP Riven tez od Beasty, ale to musze potestować.

Narazie najlepsze co spotkalem to syndra, bardzo dobry range, OP harrash, OP dmg, przy 300 rankedach w tym sezonie 0 banow spotkalem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...