Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Najmocniejsza Karta na mój zestaw

Gość _νєиσмѕ_

Pytanie

Opublikowano

Siemanko

zakupiłem ostatnio HD 6670 DDR5 1GB jednak jestem totalnie niezadowolony .... niby jak miałem GT8600 gry takie jak Just Cause/BF3/DoT'a/Call of Juarez nie mogłem ich nawet włączyć a jak się udało to było max 5 Fps, teraz na tym Radeonku Te wszystkie wyżej chodzą mi na Ultra na 60fps'ach jednakże masakrycznie sie ścina .... mam 60 fps a odczuwalne są takie 1 sekundowe ścinki nie wiem jak to naprawić mam najnowsze stery wszystko ... ale nie działa więc mam pytanie.

Jaką mogę kupić najmocniejszą (najbardziej opłacalną) kartę graficzną do tego zestawu.

- Zasilacz 400W

- AMD 2x 3.1 (OC normalnie było 2.9 jest 3,1 na rdzeniu)

- 2GB Ramu

- GA-M61PME-S2P

Jaką mogę kupić najmocniejszą kartę która będzie chodzić najwydaniej na tym zestawie ?

Pozdrawiam

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytałeś sie jaka najmocniejsza karta graficzna kupic zamiast tej karty kup procka bo karte masz i tak dobra tego HD6670

Opublikowano

Myślałem, też o złożeniu pc jednakże wątpię, że za 1500-2000zł złożę coś sensownego .. .;/

Chociaż nie chciał bym się w to bawić bo musiał bym mojego pc teraz sprzedać itp itd ... zbyt dużo szukania .

A co myślicie czy było by to opłacalne np:

- Sprzedać tego Athlona + GT 6670 za około 350zł (150zł procek i radiator + 200zł karta)

- Kupić za te 220zł Phenoma 4x (tylko nie wiem który model pasował by mi do płyty)

- I Wtedy kupić zasilacz 550W z Crossair'a

- Oraz 4GB ramu

- GTX 550ti

To był by w miarę dobry pomysł ?

Opublikowano

Karta jest dobra ale proc nie wyrabia przy niej (zlom).

Podaj model tego zasilacza przy okazji.

Proc nie wyrabia ? ... o.O

xD xD

Sprawdzałem przy phenomie x6 u kolegi i wiesz co ? obiawy identyczne :P 100fps i ścinki 1 sekundowe :) Ale powiadasz, że jego procek też nie wyrabia ?

Opublikowano

Proc nie wyrabia ? ... o.O

xD xD

Sprawdzałem przy phenomie x6 u kolegi i wiesz co ? obiawy identyczne :P 100fps i ścinki 1 sekundowe :) Ale powiadasz, że jego procek też nie wyrabia ?

Więcej tych emotek.

Przecież twój procek to shit.. To nie jest intel 2 rdzeniowy amd ma ktoś takie jeszcze?

4zzt3n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...