Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy pójdzie GTA ?

DamianMezoK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko . Nie jestem pewien czy pójdzie mi GTA IV na wyższych wymaganiach . 
Grałem na niskich jakiś czas temu i gra w sumie chodziła ok , tylko tekstury były naprawdę słabe ;/
Więc pytanie: Czy pójdzie mi gta IV na medium/Hight ? i czy będę musiał zmienić sprzęt żeby pograć w gta 5 chociażby na minimalnych wymaganiach ? 

Podkreślam że GTA San Andreas , GTA VC Chodzą wyśmienicie na wysokich wymaganiach .

Mój sprzęt :

Procesor : AMD Athlon 7750 Dual-Core Processor 2,70 GHz

Zainstalowana pamięć ram : 3,00 GB

Typ Systemu : 32 bitowy system operacyjny windows 7 Home premium.

Pamięć : 3072 MB Ram

DirectX 11

Karta graficzna : Ati radeon HD 4300 Series 

Bieżący typ ekranu : 1024 x 768 (32bit) (60Hz)

To te najważniejsze informacje na temat mojego PC'ta .

PS. Jestem zielony w tych sprawach wiec mam pytanie , Czy można ulepszyć jakoś moją kartę graficzną nie musząc kupować nowej ? w sensie pobrać jakieś stery nowsze i git . Jak tak proszę o jakiś link . 

Dzięki .

THP_1.jpg

Opublikowano

GTA IV jest dosyć słabo zoptymalizowana, więc to, że poprzednie części chodzą Ci na najwyższych detalach nie ma nic do tego.

Jeśli użyjesz odpowiedniego commandline'a, masz szansę grać na średnich detalach. :)

Opublikowano

Możesz mi powiedzieć co to jest ten commandline ? Nie ogarniam zbyt ;/ 

I jeszcze jedno pytanko , sorry że nie w temacie gta  ale czy pójdzie mi BF4 na niskich detalach ? i jeszcze co z tym gta 5 ?

THP_1.jpg

Opublikowano

Nie ma jeszcze pewnych informacji o wymaganiach GTA V, także nie wiadomo czy pójdzie, czy nie.

BF4 możesz próbować, ale ja myślę że nie da rady. ( może przy 1/2 FPS )

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma jeszcze pewnych informacji o wymaganiach GTA V, także nie wiadomo czy pójdzie, czy nie.

BF4 możesz próbować, ale ja myślę że nie da rady. ( może przy 1/2 FPS )

xD jak na tym kompie to mu BF3 na low nawet nie pójdzie to nie ma nawet co mówić o BF4... GTA V też Ci nie pójdzie na pc (jeżeli oczywiście wyjdzie). Tak więc radzę zbierać hajs i w przyszłości kupić nowy komp (poczekaj aż wyjdzie nowa generacja kart graficznych, więc wtedy ceny innych kart i innych dupereli pójdzie w dół).

Opublikowano

A Ja polecam kupic Ci konsole. ;)

Jestem jednym z tych co uwazaja ze to konsole sa do grania. ;)

Po wyjsciu Xbox One i PS4, ceny PS3, xbox slim e, elite bardzo spadly. ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...