Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Walking Dead.

CoderX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewno odcinek będzie związany z Darylem i Beth, jestem też ciekaw o co chodzi z tymi napisami co się pojawiły w dwóch odcinkach. Mianowicie czy znowu będzie to jakieś bezpiczne miejsce coś na wzór Woodberry.

Co do liczby odcinków w sezonie to była różna liczba np:

Sezon 1 miał 6 odcinków

Sezon 2 miał 13 odcinków

Sezon 3 miał 16 odcinków

Sezon 4 ma mieć 16 odcinków

Sezon 5 aktualnie ma zapowiedziany 1 odcinek (źródło filmweb.***)

Opublikowano

Naprawdę sezon 5 ma mieć tylko jeden odcinek? :/ szkoda mam nadzieje że to nie prawda ;)

Mnie jeszcze ciekawi co będzie na końcu tych tor jak dojdą do tego safe place czy coś takiego ;p

Opublikowano

To, że Sezon 5 ma wpisany 1 odcinek to tylko na filmweb pisze, ale znając życie znów będzie 16 odcinków.

Ja jestem jeszcze ciekaw kiedy wszyscy się spotkają, chodzi mi tu o osoby, którym udało się uciec.

Najciekawsze jest też to, że ci wojskowi jechali do Waszyngtonu z tym doktorkiem, który może wyleczyć tego wirusa ciekawe czy im się to uda.

Opublikowano

A ja tak może trochę pytanie z innej beczki :D Warto oglądać ten serial? Jedyny, który oglądam to Supernatural ( polecam każdemu :D )

Opublikowano

A ja tak może trochę pytanie z innej beczki :D Warto oglądać ten serial? Jedyny, który oglądam to Supernatural ( polecam każdemu :D )

Na prawdę warto :) Po obejrzeniu pierwszego odcinka codziennie to oglądałem i obejrzałem wszystkie sezony xD

Opublikowano

To, że Sezon 5 ma wpisany 1 odcinek to tylko na filmweb pisze, ale znając życie znów będzie 16 odcinków.

Ja jestem jeszcze ciekaw kiedy wszyscy się spotkają, chodzi mi tu o osoby, którym udało się uciec.

Najciekawsze jest też to, że ci wojskowi jechali do Waszyngtonu z tym doktorkiem, który może wyleczyć tego wirusa ciekawe czy im się to uda.

Z doktorkiem to raczej im już się nie uda, nie mają ciężarówki, zapasy im się skończą, amunicja... i jeszcze niby to jest misja tajna czy coś.

@Miksterek Tak, bardzo ci polecam ten serial! ja zacząłem go oglądać od sezonu 3 jak mi kuzyn go pokazał, a potem nadrobiłem s1 i s2 ;).

Już się nie mogę doczekać jutro :D

Opublikowano

Najlepszy serial, jaki oglądałem. Oglądam już go 2 raz i teraz czekam na nowe odcinki.

<<< Patrzcie na avatar, kumaci zrozumieją :D

PS. Breaking bad też zachęcam do obejrzenia.

Opublikowano

De wolkyn ded jest chujowe, breaking bad najlepsze, supernatural też może być

@bedzie to co w komiksie, który swoją droga, także jest chujowy

Opublikowano

@up to się stąd wynoś.

W TWD mam nadzieje, że będzie coś ciekawego coś w stylu jak uciekali z więzienia. To było zajebiste.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Twd jest najlepszym wg mnie serialem i mam nadzieje ze będzie mnóstwo odcinków z łądną fabułą ;)

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

TWD, Supernatural, Dr House, Detektyw Monk najlepsze seriale jakie oglądałem i nadal oglądam polecam również Bates Motel z początku nie byłem przekonany do tego serialu ale potem jest super jak narazie 1 sezon i jutro 1 odc 2 sezonu ;)

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

De wolkyn ded jest chujowe, breaking bad najlepsze, supernatural też może być

@bedzie to co w komiksie, który swoją droga, także jest chujowy

Chu*owy to ty sam jesteś! TWD jest zajebis*e! + W11 oraz agenci NCIS :D 

Opublikowano

Mam nadzieje, że do końca sezonu 4 jeszcze coś się ciekawego wydarzy, jestem też ciekaw tego bezpiecznego miejsca do którego wszyscy zmierzają.

Szkoda tylko, że 30 marca ma się już skończyć sezon 4.

Opublikowano

Jeżeli to prawda że w sezonie 5 ma być jeden odcinek (mam nadzieje że nie)  to mam nadzieje że będzie jakiś dłuższy coś w typie filmu i że coś się wydarzy ciekawego tak samo jak i pod koniec sezonu 4 :).

Opublikowano

Jeżeli to prawda że w sezonie 5 ma być jeden odcinek (mam nadzieje że nie)  to mam nadzieje że będzie jakiś dłuższy coś w typie filmu i że coś się wydarzy ciekawego tak samo jak i pod koniec sezonu 4 :).

Wy nie rozumiecie że na razie jest zapowiedziany 1 odc 5 sezonu bo reszty nikt nie zna? ;) czy to takie ciężkie do zrozumienia...................................

PS. sezon 5 zapowiedziany jest na październik tego rokuu.

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

Nic się nie wydarzyło w nowym odcinku specjalnego.

BÓG = CZŁOWIEK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...