Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna do cs 1.6 deathrun..

FoxIARZ™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie jaką karte graficzną kupic  w cenie do 750zł. Zależy mi na deathrun. Fajnie gdyby było ok. 400 albo więcej stałych FPS proszę o pomoc 

Opublikowano

Widzę, że nikt nie grał na serwerach "DR" w 1.6.

Tam im masz więcej FPS, masz większą prędkość, i po prostu kto ma te więcej FPS wygrywa, bo jest szybszy.

Przy 60+ FPSów nie widać różnicy. 

Grałeś w 1.6?

Na 60 fps,a 100 jest całkiem inny recoil.

Autorze podaj resztę sprzętu, a do CS'a wystarczy Ci dobry procek, a karta nie musi być taka dobra.

A ja dam swoją propozycję: 

http://www.morele.net/karta-graficzna-asus-radeon-r9-270-oc-2gb-ddr5-pci-e-256bit-2dvi-hdmi-dp-box-r9270-dc2oc-2gd5-599490/

4zzt3n.png

Opublikowano

Jak chodzi o kartę to bierz NVIDIA GeForce  9500GT ale tak jak koledzy piszą wyżej po co karta do 750 zł do cs'a?

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

Jak chodzi o kartę to bierz NVIDIA GeForce  9500GT ale tak jak koledzy piszą wyżej po co karta do 750 zł do cs'a?

+ jeszcze procesor dobrze jak by wymienił , bo to głównie da te fps w cs. 

4zzt3n.png

Opublikowano

to trzeba być wielkim fanem cs żeby wyje*** 750zł

cs nie ma wielkich  wymagań i  myśle że starczy jakaś tańsza karta a też będzie 500 fps

wyższa półka cenowa : radeon r9 270 x , r9 270

srednia:gtx 750  gtx650 TI

@Sweet Jesus odpowiedziałem do tematu czyli gpu  cenowo  autor nie mowil o cpu (widziałem że jest słaby) jak poda cena max ile chce wydać  i zasilacz można gadać

pozatym mobo to socket lga775 więc szaleństwa też nie będzie i mobo tez mozna wymienic

Opublikowano

to trzeba być wielkim fanem cs żeby wyje*** 750zł

cs nie ma wielkich  wymagań i  myśle że starczy jakaś tańsza karta a też będzie 500 fps

wyższa półka cenowa : radeon r9 270 x , r9 270

srednia:gtx 750  gtx650 TI

Po co polecasz dobre karty to beznadziejnego w grach procesora ?

Opublikowano

Procka zmieni na 4 rdzeniowego pentiuma do tego uzywana 4850 i ma 500fps.

Szczerze mowiac cs nie wymaga kompa ale nowe mody typu jail break /Dr potrzebuja mocnego rdzenia i troche gpu..

graphic.png
Opublikowano

Zasilacz 450W. A może kupie jakąś kartę graficzna za 400zł i procek za 400zł. Co o tym sądzicie czy lepiej porządną kartę graficzną. Póżniej dozbierać i dobry procek.. Fajnie gdyby też dał rade na medium pójść BF4 czy CoD Black Ops 2 

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Ehh Po 1 nie bierz nigdy Nividi do 2 rdzeniowego kompa.Lepiej weź AMD.Jeżeli chodzi o karte to polecam HD7770.Nie kupuj I3 za 400 zł bo sie nie opłaca bo za mniejszą cenę masz Haswella G3420 z podobną wydajnością.
Czyli
Karta HD7770
Ram 4gb
Cpu G3420

Mobo Msi H81M-S1
na tym pograsz także w bf3 na średnich/wysokich spokojnie.Podaj jeszcze marke zasilacza.

Opublikowano

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...