Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powie ktoś jak poprawnie zainstalować Bol'a i Skrypt do Vayne itp

Będą lajki :D  Free

Vayne Might Assistant + Sida's Auto Carry: Revemped + Freaking Good Evadee właśnie to chciałbym zainstalować :D

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Ściągasz BOLa, Skrypty wrzucasz do folderu "scripts" w formacie LUA. Możesz też przejść do zakładki "Custom Scripts " -> New Script -> Wklejasz skrypt -> Save Script. Pamiętaj żeby przed grą zaznaczyć "ptaszkiem" skrypt którego chcesz używać.

@Edit
Jeśli chodzi o tamte 3 skrypty to pamiętaj żeby pliki lib wrzucić do folderu "common" pod odpowiednią nazwą.

Opublikowano

Dzieki a dasz linka skad ściągnąć bola bo patrze tam i tyle tych programów nwm co do czego :D

Poda ktoś linka do tych skryptów Sida's Auto Carry: Revemped + Freaking Good Evadee

c848.jpg

Opublikowano

Dzieki a dasz linka skad ściągnąć bola bo patrze tam i tyle tych programów nwm co do czego :D

www.botoflegends.com/download.php Prosze.

Opublikowano

Poda ktoś linki do tych Sida's Auto Carry: Revemped + Freaking Good Evadee I wszystkie skrypty wgrywam do tego zamego folderu tak ?

c848.jpg

Opublikowano

Poda ktoś linki do tych Sida's Auto Carry: Revemped + Freaking Good Evadee I wszystkie skrypty wgrywam do tego zamego folderu tak ?

http://botoflegends.com/forum/forum/20-champion-scripts/

Serio? Wszystko na tacy? Znalezienie tego wymaga znajomości angielskiego na podstawie odkurzacza.

Dawniej Mounthains... :/

Opublikowano

Dopiero co zaczynam z BoL'em wiem że mogłem wszystkiego poszukać ale nie wiem dokładnie w jakich tematach itp jest tam masa tego chyba że ty wszystko od razu wiedziałeś to gratuluje ... Btw to jak ktoś wie gdzie tego szukać to może komuś pomóc . Chce też wszystko dobrze wgrać a nie pózniej zakładać 20 tematów bo mi coś nie działa . Jak nie chcesz pomóc to po co się tu udzielasz ?

PS . Byłby ktoś tak miły i podał link gdzie mam tych pluginow szukać konkretnie brakuje mi tych    Sida's Auto Carry: Revemped + Freaking Good Evadee SAC już znalazłem ma ktoś FGE bo tego szukam i nie moge znaleść :D

c848.jpg

Opublikowano

Dopiero co zaczynam z BoL'em wiem że mogłem wszystkiego poszukać ale nie wiem dokładnie w jakich tematach itp jest tam masa tego chyba że ty wszystko od razu wiedziałeś to gratuluje ... Btw to jak ktoś wie gdzie tego szukać to może komuś pomóc . Chce też wszystko dobrze wgrać a nie pózniej zakładać 20 tematów bo mi coś nie działa . Jak nie chcesz pomóc to po co się tu udzielasz ?

PS . Byłby ktoś tak miły i podał link gdzie mam tych pluginow szukać konkretnie brakuje mi tych    Sida's Auto Carry: Revemped + Freaking Good Evadee SAC już znalazłem ma ktoś FGE bo tego szukam i nie moge znaleść :D

Jestem samoukiem. Wolę sam wszystko znaleźć niż płakać na forum aby to ludzie znaleźli coś za mnie. 

http://botoflegends.com/forum/topic/10469-freaking-good-evade-skillshot-evader-and-drawer-for-everyone/

Jeżeli coś możesz zrobić sam, to zrób to.

Dawniej Mounthains... :/

Opublikowano

Dzieki . Ale ja nie płacze :D

c848.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...