Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy Simon

GrAvItY1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niechciało mi się tłumaczyć więc :

Open microvolts with the bypass then open ce and scan the amount of rt you have , then go to any random account with 0 rt and scan keep doing this with both accounts tell you get 1 or 2 addresses find the correct one and change it to 1000000 and freeze it then go to select character go to simon and buy him THATS IT ENJOY PLAYING SIMON.

nostaleh.png
Opublikowano

Open microvolts with the bypass then open ce and scan the amount of rt you have , then go to any random account with 0 rt and scan keep doing this with both accounts tell you get 1 or 2 addresses find the correct one and change it to 1000000 and freeze it then go to select character go to simon and buy him THATS IT ENJOY PLAYING SIMON.

Otwórz microvolts z bypassem, poźniej odpal cheat engine i zeskanuj liczbę RT jaką masz, wejdź na jakiekolwiek inne konto z 0 rt i zeskanuj, rób to tak długo z dwoma kontami aż otrzymasz 1 lub 2 adresy, znajdź ten odpowiedni i zmień go na 1000000 oraz zamróź. Teraz wybierz postać simon oraz kup ją, teraz możesz cieszyć się grą simonem.

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

Myślę, że daje to efekt tylko wizualny, bo raczej ce nie złamie zabezpieczeń, które posiada wartość rt.

Opublikowano

Myślę, że daje to efekt tylko wizualny, bo raczej ce nie złamie zabezpieczeń, które posiada wartość rt.

Cena jest po stronie klienta, klient wysyła do serva info ze kupiliśmy simona dzięki czemu mamy go.

2vnrryq.png

2974969666.png

Opublikowano

Cena jest po stronie klienta, klient wysyła do serva info ze kupiliśmy simona dzięki czemu mamy go.

Pakiet*

To nie jest wizualne bo działa . Zrobiłem to na 2 kontach..

nostaleh.png
Opublikowano

Pakiet*

To nie jest wizualne bo działa . Zrobiłem to na 2 kontach..

Chodzi mi o pakiet, tylko pisze żeby wszyscy zrozumieli ;)

2vnrryq.png

2974969666.png

Opublikowano

I co z tego i tak ktoregos dnia dostaniecie blokade konta na wartos simona.Moze za 3 miechy moze za 6 a moze za rok ;).Tylko ostrzegam

Ty śpisz konta z lvl hackiem do teraz nie są zablokowane ;)

2vnrryq.png

2974969666.png

Opublikowano

Meh, ban może być a nie musi. Różnie bywa, przeważnie to olewają , chociaż jak nabiłem sobie 7 milionow MP w jeden dzień, to dostałem bana jakoś na 10 dni i usunięto mi reszte MP, z czego 5 milionów zdążyłem wykorzystać. Widocznie trzeba było po lekku używać, doesnt matter i tak już doesnt work anymore. A jak raz zrobiłem reporta z 3 video, na cheatera to po miesiącu nie odpisali, a typ nadal sobie lata gdyby nigdy nic and disturbing people

Także, z banowaniem bywa różnie, simona pewnie oleją, bo jak to mówią ''we are very busy" right ?

Opublikowano

Po co banować ludzi którzy używają hacków, skoro wystarczy mały update micro, aby hack przestał działać :)

A co do simona to ja mam problem z bypassem. Choćbym nie wiem co zrobił to X-TRAP i tak mi wyłapie CE i nie mogę sobie z tym poradzić. :|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...