Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym poprosić was o odpowiedź na jedno pytanie. Jaką kierownicę kupić do gry Euro Truck Simulator 2 do 250 zł nową bądź używaną.Zastanawiałem się na Tracer Zonda dobra jest ? czy jest coś lepszego w podobnej cenie ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Osobiscie polecam cos z wyzszej polki typu Logitech G25/G27. Z wlasnego doswiadczenia polecam G25, godna zaufania oraz kupna. Wszystko zalezy od twojego budzetu. :) Jesli G25/G27 sa za drogie, pomysl nad DFGT czyli Driving Force GT, rowniez firmy Logitech. Kierownice sie niczym nie roznia tyle ze, G25 oraz G27 sa bardziej ''profesjonalne''.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem tracer zonda jest naprawde dobra dużo przycisków możliwość ustawiania czułości bardzo precyzyjna. Co do DFGT to miałem okazje kupić za 290zł lecz ktoś ją kupił dosłownie 1h-2h przedemną

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Logitech g25 lub 527 ew. Gran Turismo czy jakos tak

76561198069051974.png

CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+ 2,21 GHz

GPU: Nvidia GeForce 8600 GT

RAM: 2 GB

HDD:  SEAGATE 75 GB

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kup DFGT i jeśli masz jakieś małe pojęcie o elektronice to zrób sobie sam shifterka i oszczędź wydatki.

WaldzioxD.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...