Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kings Age -Nieustające ataki.

Okarin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegoś czasu gram w KingsAge z bratem i jego kolegą. 

Gram na serwerze 19 mam 1.5k pkt ale codziennie gdy wstaję rano i także w ciągu dnia widzę jak mnie atakują.

Wygląda to mniej więcej tak że mam 7 pod rząd ataków i każdy przegrywam. ( mają oni po 5-7k pkt )

Moje pytanie.. 

Jak rozwijać się szybko żeby się przed nimi uchronić? I co budować? Mam 25 dni ochrony przed podbojem ale co będzie jeśli mi się skończy? I wtedy mnie zaatakują? ;/

Co budować żeby szybko wzrastały pkt? 

To by było na tyle mam nadzieje, że ktoś mi chociaż da jakaś radę co mam robić.  Pozdrawiam :)

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

ten św. jest  zajęty  przez  silnych  graczy,  niestety  sw.20 też  a nowy nie wiadomo kiedy  będzie

Dam ci kilka rad.

1 osad 50 pkt.  nie można  atakować  ochrona  10 : 1 ,tam  wysyłasz  wojsko  jako  wsparcie jest  całkowicie  bezpieczne. Jak tam uzbierasz  deef wojsko  przestaną   cię atakować 

2 Kryjówka na max  chroni ci  prawie do 24 k  każdego z surowców.

3 Surowce ukrywasz na rynku ( Własne o ferty  ) w skali  2:1 np.  1000 drewna za 2000  rudy , tam są trzy opcję zostawiasz ( przyjaciele )

jeśli masz 10000 do ukrywcia to dajesz 10 razy no i stwórz, w każdej chwili możesz oferte usunąć.

4 mury max podstawa obrony.

5 wojska deff : templariusze, długie łuki , czarni rycerze

6 reszta to wojska off,

milicja i giermkowie to nie wojsko , ale na początku giermkowie dobrzy są do grabienia (na św.19 nie ma co grabić)

gram w to 6 lat spróbuj na św. 20 choć ja chyba zaczne trzeci raz od nowa bo mnie podbiją

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...