Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy kontem premium mogę identyfikować legendarne itemy?

Makyura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kontem premium można tylko odkrywać:

• ulepszone        przedmioty
  • magiczne             =II=
  • nadzwyczajne    =II=

Czy was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu + ?

• 3 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

@ Odkopuje z przyczyn jakie wynikły w aktualizacjach i by nie robić 2 tematu.

Jezeli chodzi o konto premium to można było identyfikować też legendy i unikaty.

Ale teraz moi drodzy jeżeli ktoś nie wie nie ma czegoś takiego jak kryształy prawdy, zostało to usunięte 3 dni temu i zostały wprowadzone nowe łąki by podkreslić nowy samouczek / start.

Wracając do głównego tematu TAK !! nie ma już KP [ dla mnie to na minus bo lubiłem je dropić, i dla mnie taki system był bardzo ok, i tak, nie wydalem na gre ani zlotowki ] ale wiem że ludzi co mówili ze drakensang jest P2W tylko i wyłącznie przez KP było sporo i poodchodzili własnie z tego powodu z gry, to teraz mogą smiało wracać bo identyfikować można teraz itemki WSZYSTKIE i to bez jakiś tam itemków jak KP, system identyfikacji zostawili by bylo czuc ten dreszczyk emocji odkrywajac sobie itemek.

Wiem też że leniuchy będą mówić że mimo iż nie ma teraz KP to ci co płacą i tak mają przewagę na nie płacącymi [ takich to brać i za narządy płciowe powieśić na pare dni by przemyśleli swoj kretynizm ] osobiście mogę powiedzieć tyle że teraz nie ma czegoś takiego jak P2W w tej grze [ mimo iż dla mnie i tak nie było ] to co możemy zdobyć w ISa to wszystko mamy w grze, a jeżeli chodzi o legendarne itemki z ISa to o 150% lepsze mamy z dropienia bo wraz z tym patchem zostały zmienione też parametry bonusów które są mocniejsze w powodu takiego że teraz dużo ludzi będzie biegać w legendach i trzeba wyrównać ten poziom, dodatkowo drop szczesliwych monet jak i potionow oraz MM z mobow został zwieszony co przeklada sie nad to że jedyne rzeczy jakie nam trzeba za MM to miejsce w plecaku oraz wierzchowiec, towarzysz dla szpanu. 

Jednak by nie było za kolorowo drop fioletowych, legend oraz unikatów został zmniejszony troszeczke, nie napisali tego ale dla mnie jest to odczuwalne.

Tak czy siak teraz skupiają się nad matchmekingiem do aren i usprawnieniem end gamu [ gdzie teraz jest nie ukrywajmy słabszy, gdyż własnie KP sprawiały taki sztuczny klimat end gamu ] 

Dużo nie napisałem co i jak więc jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś pytania możecie śmiało pisać odpowiem raczej na  wszystkie pytania jakie tutaj umieścicie dotyczące gry czy tej aktualizacji

76561198013232167.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...