Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mikser/Kontroler do 500zł {LIMIT}

Doge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, właśnie zaczynam uczyć się dj-ki i chciałbym sobie kupić jakiś amatorski

kontroler lub mikser bo nie mam zamiaru grać na myszce... ;x

Zależało by mi na tym żeby był on do 500zł i żeby można było go podłączyć do Virtual DJ.

Jestem w tym kompletnie zielony... Jeśli ktoś wytłumaczy co kupić jako pierwsze i wgl

to dostanie limit.

1394041940-U1116777.png

Opublikowano

Podpinam sie pod temat :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Jestem w tym kompletnie zielony... Jeśli ktoś wytłumaczy co kupić jako pierwsze i wgl

A nie lepiej trochę jeszcze pouczyć się o teorii i pograć na tej myszce?

Jak sam napisałeś, jesteś w tym zielony, więc bardzo możliwe że po prostu Ci się to znudzi po kilku dniach

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

A nie lepiej trochę jeszcze pouczyć się o teorii i pograć na tej myszce?

Jak sam napisałeś, jesteś w tym zielony, więc bardzo możliwe że po prostu Ci się to znudzi po kilku dniach

troszkę źle to ująłem, miałem na myśli że już długo grałem na tej myszce ale słabo mi przejścia wychodzą itp. 

Dlatego chciałbym kupić jakiś sprzęt.

1394041940-U1116777.png

Opublikowano

troszkę źle to ująłem, miałem na myśli że już długo grałem na tej myszce ale słabo mi przejścia wychodzą itp. 

Dlatego chciałbym kupić jakiś sprzęt.

Aaaa, to przepraszam :)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@Doge 

Hercules do 500zl kupisz.

bcd 2000

Chodzi o DJ Control Instnict?

Jak tak to mógłbym tego kupić bo wydaje się fajny i wygląda zajebiście

1394041940-U1116777.png

Opublikowano

Tak, właśnie o tym mówiłem. Jest on dobry? W tej cenie lepiej wyrwać używkę czy nówkę?

Bardziej nowke. Ale oczywiscie jesli znajdzie sie malo uzywany i nie zniszczony hercules to kupuj.

TONV8iZ.png

Opublikowano

Tak, właśnie o tym mówiłem. Jest on dobry? W tej cenie lepiej wyrwać używkę czy nówkę?

http://m.allegro.pl/hercules-dj-control-le-mikser-dj-mp3-kontroler-usb-i3997265692.html#

Znalazlem to teraz, zupelnie niechcacy. Nowka za 379zl i VDJ dorzucony do zestawu C:

No i free wysylka

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano
http://m.allegro.pl/hercules-dj-control-le-mikser-dj-mp3-kontroler-usb-i3997265692.html#

Znalazlem to teraz, zupelnie niechcacy. Nowka za 379zl i VDJ dorzucony do zestawu C:

No i free wysylka

Tak tylko że to jest

dj Hercules Control

A w temacie mowa o

Hercules DJ Control Instinct

1394041940-U1116777.png

Opublikowano

do 500 zł kupisz mixtracka pro , 

za 600zł na tablicy używane są ;___; a ja chciałem za 500 nowy :D lub około 300-400 używany

1394041940-U1116777.png

Opublikowano

za 600zł na tablicy używane są ;___; a ja chciałem za 500 nowy :D lub około 300-400 używany

nowe po 800 złotych  w zestawie , ale za 500 zł kupisz dobrego z gwarancją .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Tak tylko że to jest dj Hercules Control

A w temacie mowa o Hercules DJ Control Instinct

Ej a czym one sie roznia???

Jestem ciekaw, bo mi bardzo zalezy na przyciskach cue i loop :)

Opublikowano

Do 500zł żaden... Taka prawda. Chyba, że używki w okolicach 700zł typu Mixtrack Pro I lub II albo Quad. Jak dołożysz masz Pioneer DDJ-SB, którego polecam.

Samego miksera nie opłaca się kupować, podobnie jak jednego player-a. Niestety, DJ'ka to nie tanie zajęcie dlatego trzeba liczyć się z kosztami.

Jak chcesz po taniości, to wejdź sobie np na 4clubbers w dział Kupię/Sprzedam i tam może znajdziesz coś używanego i tańszego.

Opublikowano

Ej a czym one sie roznia???

Jestem ciekaw, bo mi bardzo zalezy na przyciskach cue i loop :)

Tego to nie wiem ;___; ale to chyba nowsze, droższe, ładniejsze to powinno być lepsze :D

1394041940-U1116777.png

Opublikowano

Tego to nie wiem ;___; ale to chyba nowsze, droższe, ładniejsze to powinno być lepsze :D

Lepsze jest to, co ci bardziej odpowiada a nie drozsze. Ja np. szukam kontrolera w ktorym musi byc przywolywanie cue i loop, bo nie wyobrazam miksowania bez tego, a kto inny leje na to i chce dobry scratch. Usiadz, pomysl co chcesz i zacznij szukac :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...