Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] TreasureChest ; Kolory

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem odnośnie pluginu TreasureChest, więc: Kiedy zmieniam kolor przedmiotu, lub dodaje mu opis (też kolorowy) wszystko działa. Lecz kiedy wkładam go do do skrzynki, to on automatycznie zmienia kolory, tak jakby bugują się.

Screeny:

Tak powinien wyglądać:

1393714577-tak.png

A po wyciągnięciu ze skrzynki wygląda tak:

1393714609-nie.png

1393574935-Untitled-1.png

|*Sygnaturka*|

Opublikowano

uzyj paragrafu § :3

Na początku Pomyślałem, że to takie, no że nie wiem. No .

Na początku Pomyślałem, że no nie wiem co z tym zrobię, a potem sobie pomyślałem.
o Zapale i zapaliłem i tyle.

tatuaz-marihuana.jpg

Opublikowano

Nadal tak się dzieje :/

Nie wiem, czy dobrze robie, bo wpisuje:

/give Mauhan diamondsword 1 name: §4Test

potem wkładam do skrzynki i wpisuje /tchest set i kolory się bugują. :(

|*Sygnaturka*|

Opublikowano

To wychodzi ze treasurechest nie lubi kolorów w skrzynkach. Kiedyś to ominąłem i na chama ustawiałem kolory w cfg xD

Opublikowano

To wychodzi ze treasurechest nie lubi kolorów w skrzynkach. Kiedyś to ominąłem i na chama ustawiałem kolory w cfg xD

Tylko, że na localhoście (serwer lokalny) te kolory są, a jeśli ja TreasureChest wgram na serwer dedykowany ; (Slotex.pl -_-), to te kolory zaczynają się bugować.

Konfiguracja jest ta sama co na serwerze lokalnym, tzn. najnowszy Spigot, te same pluginy. Nie mam już pomysłów. :(

|*Sygnaturka*|

Opublikowano

Raczej nie ponieważ ten plugin nie odczytuje kolorow w skrzyniach. (jesli potrafisz mozesz to skonfigurowac i bedzie dzialac ;)

Coś tu będzie KIEDYŚ xD

Opublikowano

@up Jak się nie znasz to nie pisz. Chodzi o to że na PC masz Windows, a na maszynach jest Linux, a tam są inne kodowania znaków. Nie wiem co z tym zrobić ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...